Hohtava

 

Ilo ja onni on valkoisuuttaan hohtava pöytä. Olin aiemmin maalannut tuon laiskasti jollain ihan väärällä maalilla ja siihen tarttui ihan kaikki lika ja kuppien jäljet. Nyt se on maalattu kahteen kertaan kunnolla ja näyttää taas ihan uudelta. Oikein tekee mieli kattaa pöytä kauniisti. Olisi aika järjestää teekutsut! Enää on vain tuoliongelma ja se toivottavasti ratkeaa seuraavalla kierrätyskeskusreissulla. Tuolit ovat vanhat ja ratkeavat liitoksistaan, vaikka niitä kuinka liimailisi, joten vaihto olisi paikallaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Hohtava

  1. Ihanan raikasta! Pöytä näyttää hyvältä parempi se on vanhaa kunnostaa kuin painella heti Ikeaan. Haaveilen Lahden ja Tampereen kirppiksistä ja pakusta niin sais pari huonekalua. Helsingissä kun hinnat ovat välillä ihan taivaissa tosin Helanderin huutokauppaa suosittelen kaikille sisustajille! Nettisivut kertovatkin seuraavan olevan viikon päästä.

  2. A kiss from the past: Kiitti! Mä tykkään kanssa tuoleista kun ovat tuollaiset eripariset ja puuta, mutta harmi että ne ei enää tahdo pysyä koossa…Nooruska: Kiitos! Ja totta, mieluummin vanhaa kuin uutta. Pakettiauto ja maakuntien kirpparikierros ois kyllä ihan huippu juttu! Täytyypä tutustua tuohon Helanderiin….en oo koskaan ollut huutokaupassa. 🙂

  3. Moikka. Mä olen ollut tosi huono lukemaan (ja kommentoimaan) blogeja jo pitkän aikaa, mutta nyt vihdoin täällä. Luin just joku 10 sun postausta ja taisin saada niistä inspistä omaankin blogiin, joka on uinunut jo pitkän aikaa. Eli kiitos piristävistä postauksista :)Porkkanat on mun mielestä olleet tosi hyviä! Valitsen aina pussin, jossa mahd ohuita porksuja. Viimeisin pussi Alepasta ja pussin sisältö Laitilasta. Nam!

  4. Chatrin: Heippa ja kivaa kuulla susta! 🙂 Ei sitä aina jaksakaan ja taukoilukin on välillä ihan paikallaan. Voin kertoa että mulla on bloglovinissa varmaan lähemmäs 300 postausta lukematta :D!! En oo vaan ehtinyt…sitten pikkuhiljaa lueskelen ja huomaan kanssa että ei viitsi edes kommentoida kun ne on kirjotettu jo viikkoja sitten…Mutta ihana kuulla jos oot saanut jotain inspistä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s