Artsua


Vasta siinä vaiheessa kun kodin seinillä on jotain, alkaa tuntua kodilta. Nakuttelin yhtenä aurinkoisena aamupäivänä nauloja seinään ( vaikka melkein tekikin pahaa kun ne ovat nyt niin naulattomat). Näytän teille huomenna oman aikaansaannokseni, mutta tässä inspiraatiokuvia kollaasiseinistä. Remontin keskellä mua auttoi jaksamaan ja inspiroimaan ( ystävien ja hyvien eväiden lisäksi ) Freunde von Freunden, jonka kuvia yhtään liioittelematta rakastan. Haaveilin valmiista kodista ja kuolasin ihania koteja monina iltoina. Värikkäitä, elämänmakuisia, rentoja, kauniita, boheemeja kuvia kodeista, ihmisistä ja taiteesta. Melkein yhtä paljon inspiraatiokansiota kerryttivät myös The Selby ja Artschoolvetsin Faces & Spaces-osio.


Tykkättekö te että on tämmöinen kavalkadi kaikkea seinällä vai oletteko pelkistetymmän tyylin ystäviä? Vai kenties tyhjien seinien?

Advertisements

9 thoughts on “Artsua

  1. Ihailen aina tuollaisia kuvia, jossa ihmiset ovat laittaneet elämänsä ja ajatuksensa erillaisiin kehyksiin ja seinälle. Se on todella rohkea veto. Tykkään kovasti! Meillä on seinä täynnä kuvia, mutta kaikki mustavalkoisia ja mustavalkoisissa kehyksissä. Kehykset ovat seinällä ilman sen suurempaa järjestystä. Kun vain rohkenisin laittaa kaikenlaisia kehyksiä, taidetta, kuvia, piirustuksia, mitä vaan seinälle kivaksi kokonaisuudeksi niin nostaisin itselleni hattua =) Ole sinä ainakin rohkeampi ja laita!! Mukavaa viikkoa!

  2. Meillä on sama ongelma, ei raaski tehdä reikiä! Tosin odotan myös edelleen sitä täydellistä taideteosta, jonka haluan paraatipaikalle..tai ehkä kaksikin..olen vain liian laiska etsimään..

  3. Voin (taas kerran) ollan prikulleen samaa mieltä kuin suveliina :)Mulla on itseasiassa odottamassa kehyksiä ja juttuja niihin, mutta emmin vielä…meillä on tällähetkellä sillä seinällä neljä kehystettyä Beatlesia, joista tykkää edelleen, on tyylikäs ja rauhallinen kokonaisuus, mutta kun ne on ollut siinä 5vuotta, sen kokoajan kun ollaan tässä asuttu, niin kaipaa muutosta. Tarvisin jonkun makutuomarin ainakin sommitteluavuksi, olen niin huolimaton talujen naulaamisten kanssa. Äitini on näissä asioissa korvaamaton, hän on tarkka, mitan ja vatupassin kanssa heiluu, kun itse olen niissä hätähousu :)Odotan todella mielenkiinnolla sinun versiotasi, sen "vanhankodin" seinäkin oli tosi kaunis!

  4. Minulla ei tällä hetkellä ole tauluja seinillä ollenkaan, muutenkin tykkään että seinällä on yksi tai pari taulua hyvin pelkistetysti (olen suunnitellut maalaavani yhden ison taulun, kun muutan). Makuuni monta erilaista taulua samalla seinällä on liian levoton (siis omaan kotiini ajateltuna). Kuulostaa varmaan hassulta mutta jonkun toisen kodissa ne saattavat hyvinkin miellyttää silmääni. Yksi, mitä kuitenkin saattaisin toteuttaa omassa kodissani niin olisi monta pientä mustavalkokuvaa aseteltuna yhdelle seinälle.

  5. upeet kuvat. tauluja pitää olla seinillä, mä tykkään! mulla ei ainakaan ole kovin pelkistettyä tää tyyli.. tykkään sekä kollaaseista että yksittäisistä tauluista seinällä..vaihtelenkin aikapaljon..nytkin on muutama taulu sohvan takana paparipussissa piilossa odottamassa uutta tulemista.. toi chesterfield sohva tossa yhdessä kuvassa on kyl tosi kiva kans.. kevyitä tauluja olen laittanut joskus semmoisilla liimattavilla koukuilla seinälle. mutta silloin pitää olla tosi kevyt tai pieni taulu.

  6. Suveliina: Ihastelen kanssa kovasti värikkäitä ja rönsyileviä koteja, mutta tykkään myös pelkistetystä tyylistä. Oma kotini ja tyylini muutenkin on varmaan sekoitus näitä molempia. 🙂 Mustavalkoinen kyllä toimii aina, mutta väreihin silti päädyin tälläkin kertaa… 😉 Ihanaa viikkoa sinullekin!Julia: Joo, mä ajattelin että kun on vielä laastia ja maaleja jäljellä niin saahan ne aina paikattua…ja toivon että viihdyn tuossa kodissa pitkään, joten ei tarvitse hetkeen alkaa taas seinän korjaukseen. 🙂 Toivottavasti löydät unelmiesi taideteoksen!Heidi: Täällä on toinen hätähousu. Päätin että naulailen vaan rennolla meiningillä, sillä vinoon ne menee kuitenkin! Se saa luvan olla mukamas harkittu homma että ovat vinksin vonksin. 😉 Mä saisin luultavasti vatupassinkin kanssa vinoon, hihi. Kia: Ei kuulosta yhtään hassulta, sillä usein itsekin ihastelen monia juttuja muiden kodeissa, joita en kuitenkaan osaisi kuvitella omaani. Se onkin hauskinta että näkyy ihmisten persoona jokaisen sisustusratkaisuissa. Haaveilen että olisi joskus iso koti, jossa taideteokset oikeasti pääsisivät oikeuksiinsa…silloin voisi kivemmin laittaa vain yhden taulun yhdelle seinälle. Nyt haluun nähdä kaikki kivat asiat kerralla. 🙂 Ja kivaa että aiot maalata taulun!A kiss from the past: Onkin kivaa vaihdella tauluja fiiliksen mukaan ja myös niiden paikkoja. Välillä ovat seinällä ja toisinaan nojailevat milloin missäkin. Sä voisitkin joskus esitellä sun taideaarteita! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s