Väriä seinälle!

 

Hei ihanuudet, tässä tulee minun versioni tauluseinästä. Sanoisin että en nyt kovin dramaattiseen koko seinän peittävään kollaasiin päätynyt, mutten ihan pliisuunkaan. Ehkä aika näköiseni sekalainen komppania kaikenlaisia kehyksiä ja kuvia sikin sokin ja ihan vinossa, mutta minusta aika sympaattinen kokonaisuus. Mitä mieltä te ootte?

 

 

 

Ajattelin että on hauskaa että tauluja voi lisäillä jos siltä tuntuu ja vaihdella kuvia ja kehyksiä fiiliksen mukaan, joten kollaasi tulee varmaan muuttumaan aina välillä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla olevassa kuvassa näkyy myös toisella seinällä harmaa ilmastointiluukku, joka kaivettiin esille remontin yhteydessä. Se on oikein toimiva ja johan alkoi ilma kulkemaan. En raaskinut maalata sitä valkoiseksi, koska se on minusta kiva. Harmi ettei rosoinen pinta näy nyt kuvassa kunnolla.

 

 

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Väriä seinälle!

  1. Tuohan on hieno. Mahtavaa, että olet noin rohkea. Värit sopii hyvin toisiinsa ja kuvat on kivasti sommiteltu. Kauniita kehyksiäkin olet löytänet. Muodot ja rosoisuus tuo ihanaa elävyyttä. Huippu juttu! Ja tuo ilmaventtiili on hyvä ykstyiskohta =) Mukavaa perjantainta!

  2. Omaan uuteen kotiin on tarkoitus tehdä vastaava rappusten alle jäävään "ylimääräiseen" tilaan. Haluaisin vastaavaa iloittelua kuin sulla. Hienosti toteutettu!

  3. Se on hieno! Ihanaa kun kehykset ovat eri värisiä ja värikkäitä kun usein näkee noita kollaseja pelkästään mustissa tai valkoisissa kehyksissä.

  4. Oi, sinun kollaasi on niin ihanan värikäs ja eripareista koottu yhdistelmä 🙂 Omani on jotenkin liian konservatiivinen 😀 Ja vaikka nuo taulukollaasit aina näyttävät siltä, että senkun naputtelet naulat vaan seinään ja se on siinä, niin ainakin omani kanssa meni hyvä tovi aikaa sommitellessa ja oikeita välejä etsiessä. Nyttemmin vältän pölyjenpyyhkimistä tauluista, ne kun menee vinksin vonksin niin niitä on hankala saada suoraan :)))

  5. Champagne: Kivaa jos sait inspistä!!Mirjami: Kiitos! Ja on kyllä ihanaa kun seinät ovat vihdoin valkoiset… :)A kiss from the past: Kivaa! Ehkä ois muuten voinut vähän mainitakin että mitä noi kuvat oikein on ja mitä ne mulle merkitsee… Suveliina: Kiitos, ihanasti sanottu! Musta toi ilmaventtiilikin on vähän kuin taulu… :)Kotoilija: Kuulostaapa hyvältä suunnitelmalta! Laitahan sitten kuvia!Heidi: Kiitti! 🙂 Muunneltavuus on tosiaan hauskaa. Jos kyllästyy niin vaihtelee vaan kuvia ja kehyksiä on vielä lisääkin odottamassa…Kerttu: Kivaa, kiitos!Nooruska: Mulla oli kanssa joskus mustavalkoisia, mutta nyt kaipaan kyllä värejä ympärilleni. :)Ravenwaves: Mustavalkoisuus ja tummanpunainen kuulostaa hyvältä yhdistelmältä! Se oiskin kiva nähdä…ehkä sulla onkin blogissasi kuva. Taidan käydä kurkkimassa löytyiskö. :)Haltiakummi: Kiitos! Mä en varsinaisesti välttele pölyjen pyyhkimistä, vaan lähinnä unohdan sellaisen asian. :DMä en ihme kyllä sommitellut kovin kauaa paikkoja, mutta kuvia mietin kyllä, että mitä laittaisin…Kati: Kiitos! :)Janica: Kiitos! :)Nalle: Sängynalusvarasto 🙂 Voit sitten vaihdella niitä fiiliksen mukaan!

  6. Pingback: Kortit seinällä | Cosy Home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s