Ihmeellistä

Kiitos maailman eniten auttavista ja lohduttavista sanoistanne. Luin ne moneen kertaan. Arvostan valtavasti. Olette aarteita. ❤ Ette usko, mitä nyt kerron, elämä on ihmeellistä! Toisessa hetkessä kaikki on kaaosta ja yhtäkkiä asiat järjestyy. Pakko sanoa että taisi olla enkeleitä matkassa. Huolestutin ihmisiä käyttämällä sanaa ryöstö, vaikka tarkoitin varkautta, anteeksi! Minua ei siis uhattu, vaan laukkuni varastettiin! Soitin koko yön ja aamun puhelimeeni, koska se oli vielä auki. Kortit olin kuolettanut ja rikosilmoituksen tehnyt. Koska puhelin oli auki ja hälytti, tuntui että toivoa on…jossain se soi ja ehkä joku löytää ja vastaa siihen. Ja niin kävikin tänään päivällä!!! Sydän hakkasi kun joku vastasi ja uskomatonta, että vastaaja oli henkilö, joka oli kassini vienyt! Omaisuuteni oli toisella puolella kaupunkia, kuulemma vain muovikassi, puhelin ja meikkejä, mutta laukku, kotiavain ja kukkaro puuttui. Käytin kaikki sosiaaliset taitoni ja olin superystävällinen vain siksi että HALUSIN asiani takaisin. Mies vakuutti ettei tiennyt miksi heillä on laukkuni ja väitti itseään rehelliseksi. Huh. Sanoin että sillä ei ole mitään väliä miten laukku on heille päätynyt, kunhan saisin tärkeät asiani takaisin. Sain osoitteen ja lähdin ystäväni kanssa hakemaan tavaroitani. Soitin vielä matkalta varmistussoiton että olen tulossa ja henkilö sanoi että uskomatonta mutta laukku kaikkine sisältöineenkin oli heillä! Oli kyllä omituinen kohtaaminen jonkun miehen kanssa, joka on varastanut laukkuni, mutta väittää ettei tiedä yhtään miten laukku on päätynyt heille. Yöllä vielä ajattelin että menettäisin varmaan täysin itsehillintäni jos tietäisin kuka on tehnyt näin ilkeästi, mutta siinä vaiheessa kun sain laukkuni, olin vain niin huojentunut ja hämmentynyt etten osannut olla muuta kuin kiitollinen ja ystävällinen…varkaalle. Ihmeellistä. Sain siis tosiaan KAIKEN takaisin.
En enää koskaan jätä laukkuani hetkeksikään vartioimatta. Edelleenkin haluan uskoa ihmisten hyvyyteen, varsinkin tämän jälkeen. Luultavasi varas oli tullut katumapäälle. Ajatukset ovat ristiriitaiset kaikesta ja vieläkin olen ihan ihmeissäni ja olo on outo, mutta IHANAA sanoa että loppu hyvin, kaikki hyvin. 

15 thoughts on “Ihmeellistä

  1. uskomaton tarina ja kerrassaan mahtavaa että se "joku"tunsi piston sydämessään 🙂 Loppu hyvin, kaikki hyvin! Toivottavasti varkaalla ei ole ollut mahdollisuutta kotiavaimen kopioimiseen tai pankkikortin skannaukseen? on varmaan kaivellut kuitenkin tavaroitasi. ettei käy myöhemmin köpelösti?

  2. Olin jo aivan kauhuissani kun luin edellisen postauksesi. Ihan hirveetä, mutta nyt voikin jo huokaista helpotuksesta. Onneksi kaikki kääntyi parhainpäin. Erikoinen mies kylläkin. Mitä lienee hänenkään ajatuksissa liikkuneen. Lähetän sitten helpotus-halit kun en kerennyt suuren hätään lähettää =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  3. Luettuani ensin edellisen postauksesi olin aivan kauhuissani ja kiukkuissani tapahtuneesta, ei sillä ettenkö olisi edelleen. Mutta nyt olen onnellinen puolestasi, että kaikki päättyi loppujen lopuksi hyvin. Ihan uskomatonta. Ja kiitos sinulle kun jaoit tämän kanssamme. Paljon haleja! ♥

  4. Champagne: Olen niiiiin helpottunut!Mirjami: En vieläkään ihan usko sitä todeksi, outo kohtaaminen kyllä! :DA kiss from the past: Totta, kaikki on mahdollista ja se onkin parasta!:)Julia: Todella uskomattoman outo tuuri!Kerttu: Kiitos, hehe, totta! :)Saara: Joo, tavarat oli kyllä ihan kaiveltu, mutta silti en osaisi uskoa että kotioloissa kuitenkaan oli kopioiisen mahista….ja oikeastaan mä oon tässä vahvemmilla, sillä mulla on varkaan nimi ja osoite! :DKotilo: Todellakin!Ravenwaves: Oiskin lukenut, niin tietäis millaisen huolen mulle aiheutti…!Maire: Niinpä! :)Suveliina: Kiitos paljon! Joo, en voi oikein käsittää mitä senh päässä on liikkunut…luultavasti ei mitään! Heidi: Totta, ei kuulosta edes todelliselta tarinalta. :DKia: Kiitos paljon!:) <3Maria: Onnea oli kyllä matkassa! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s