Takaisin keittiöön

 

Nyt kun on selvitty sekä viikonlopun järkytyksestä että huokaistu helpotuksesta ja tilattu uudet pankkikortit on kivaa aloittaa uusi viikko levähtämällä hetken blogin parissa. Sitä tämä muuten minulle on. Rentouttavaa. Ja te olette muuten maailman paras vertaistuki. En voisi olla onnekkaampi.

Mutta nyt takaisin keittiöön. Ylemmässä kuvassa näkyy toinen puisista kaihtimista, joka hieman jakaa keittiöosuutta muusta huoneesta. Seinälle sai mahdutettua ihanan paljon avohyllyjä, joten tässä keittiön toista hyllyseinää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tällä hetkellä keittiön tasoa pitää paikallaan kapea puulaatikko ja se on ihmeellisen tukeva, kun se on täysin keskellä ja olen tukenut sitä myös parilla laudalla. Ei heilu vaikka näyttääkin keikkaavalta. Tason alla ovat myös jääkaappi ja lipasto, joka kärsi muutossa. Olin teipannut kaapin ovet ja teipit veti maalia pois, mutta nyt olen alkanut tykkäämään jäljistäkin. Aika sekava kokonaisuus, mutta sitä oikeastaan hainkin ja syntyi vähän vahingossa, kun mikään ei oikein käy yhteen, eikä ole suunniteltua, vaan hieman olosuhteiden pakosta.

 

 

 

 

Suunnittelin tason alle alunperin jotain kaapistoa, jossa olisi myös laatikostot, mutta sopivaa ei ole löytynyt ja budjettinikin on mitätön, joten kelpaa tuo mainiosti noinkin ja on oikeastaan aika hauskan näköinen.

One thought on “Takaisin keittiöön

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s