Voimauttavaa

 

Hei aurinkoiset! Täällä melkoisen väsynyt, sekava ja hieman ylikierroksilla käyvä, mutta onnellinen tyttö. Viime päivät ovat menneet poikkeuksellisesti ja pitkästä aikaa koulun penkillä! Pääsin kuukauden kestävälle taiteilijoille suunnatulle täydennyskurssille ja siellä on ollut niin kivaa ja inspiroivaa, että ajatukset ovat ihan sekaisin ja tuntuu että pää pursuaa kaikista asioista, joita haluaisin tehdä! Tämän päivän läksy itselleni oli että niiden miljoonien muistilappusten ja to do-listojen kirjoittamisen sijaan voisin alkaa konkrettisesti toteuttamaan asioita.

 

 

 

Aikainen joogaherätys ja sieltä suoraan koululle-rytmi, valtava informaatiotulva ja uudet ihmiset ovat kai näin yhtäkkisesti olleet minulle hieman liikaa, sillä en muista koska olisin ollut näin väsynyt. Luultavasti totun siinä vaiheessa kun kurssi on ohi. No, väsymyksestä viis, kun on kivaa!

 

 

 

 

Ulkoilu on jäänyt kaikessa tohinassa liian vähälle, joten yhtenä päivänä vietin aikaa lempparipuistossani, Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa. Oli niin voimaannuttavan vihreää ja raikasta, että teki oikeasti mieli halailla puita. Valtavan kaunista. Keskellä vilkasta Helsinkiä paratiisikeidas, josta ei haluaisi lähteä ollenkaan pois.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toivotan virkeyttä päiviinne! Ja täällä ollaan edelleenkin, vaikkakin hieman hitaahkona. Tekisi mieli asettaa postauskielto, sillä olen ihan jäljessä teidän blogien lukemisessa. 😉 Halaukset!

 

5 thoughts on “Voimauttavaa

 1. nämä kuvat on viel äparempia näin isoina! 🙂 täällä ei voikkaan liittyä lukijaksi kui bloglovinin kautta.. mutta osaahan tänne muutoinkin =) Uusi paikka, entiset kujeet 😀
  Onnee vielä 😀

 2. A kiss from the past: Huippua että löysit tänne! Laitan blogilistan toimimaan, kunhan vain opettelen että miten!:)

  Maire: Isot kuvat tuntuu kyllä kivalta! 😀

 3. Todella voimauttavia kuvia Kaisaniemestä.
  Kiitos!
  Tuohituomen kaunista runkoa, vaaleanpunaisia atsaleioja ja vahvoja ruttojuuria lammen rannalla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s