Unia ja puulavoja

 

Mielessäni ei ole liikkunut hetkeen muuta kuin päiväunet, lampaiden laskeminen, nukkumatti, siniset pilvet, kainalo ja pehmeät tyynyt.  Suoraan sanottuna väsyttää vietävästi, mutta ainakin saan nukuttua. Voisin nukkua missä vain. Koulussa tunnilla jo nuokunkin siihen malliin, että hävettää.  Liikaa asioita hetkessä joita minun pääni ei osaa käsitellä joten haluaa siksi nuokkua ja sumentua. Hassu pää.

 

 

 

 

Sängyn jalat oli huterat ja poukkoilevat, joten piti luopua. Nyt haaveilen puulavoista sängyn alle. Olisivat kauniit ja hengittävät, kun ei tarvitsisi pitää runkopatjaa suoraan lattialla. Mistähän lavoja saisi? Vinkkejä otetaan vastaan! Alla olevien kuvien kaltaisia siis himoitsen. Jos joku keksii jonkun vielä kivemman ratkaisun, niin kertokaa minullekin! Sängyn päällä oleva kangas on kirpparilta löytämäni iso huivi.

 

Kuva: The Selby

 

Kuva: Hus & Hem

11 thoughts on “Unia ja puulavoja

 1. meiltä saisit, heh! 😉 kivalta näyttää ratkaisu noissa kuvissa, eikös noita lavoja ole “vähän joka paikassa”, missä kuormia puretaan ja trukkeja käytetään, rautakaupat, kaupat, puutarhamyymälät, tehtaiden varastot…vaan tarkemmin en osaa sanoa miten sulle saataisiin 😀 Meillä isä aina näitä jostain hommaa, on ulkona puupinojen alla juurikin tuomassa ilmaa kasojen alle!

 2. Moi Saija! Juu toi on ihana idea. Lavoja kannattaa kysyä rakennustyömailta, tukkukaupoista ja kaikenlaisista varastoista. Tässä joitain vinkkejä =) Tuo huivi on hauska idea sängylle. Tykkään! Mukavaa viikkoa!

 3. Moikka Saija, muistin vihdoin tulla lukemaan kauniita kuulumisiasi “uusiin tuuliin” 🙂

  Lavoja kannattaa kysellä, ne kun on monesti rahanarvoista tavaraa, ainakin joissain paikoissa niitä kierrätetään. Mutta mietin että eikö ne nirise ja narise ihan kauheesti 😀 Ja toisekseen, minä ainakin kompastelen monasti sängynjalkoihin, tai no monesti ja monesti mutta siis joskus, niin eikö noista lavoista tule tikkuja varpaisiin? Oi kun olen tylsä, mutta heti aloin miettiä 😀

 4. Noita lavoja oli ihan riittämiin rakennusaikana eli jostain rakennustyömaalta löytyy varmasti. Me oltiin iloisia, jos joku halusi hakea osan pois.

 5. Heippa Saija! Lava vois olla hyvä idea! jossain voi olla moisia ihan jätteissäkin..nyt vaan rakennuspaikkoja tähyämään. tossa kuvassa lava toimii yllättävän hyvin. sinnehän saa kirjat yms piiloon väliin!
  toi sun lamppu joka pilkottaa kuvassa on kyl edelleen tosi söpis tapaus 😀

 6. Heidi: Kelpaisi kyllä! 🙂 Täytyy kai vaan rohkeesti mennä rakennustyömailta kysymään. Oon kanssa törmännyt vähän kaikkialla, mutten oo tajunnut että niitä voisi saada helpostikin.

  Suveliina: Kiitos vinkeistä! Pitänee pyytää joku ystävä paketiautoilemaan, jotta saisi lavat kuljetettua! 🙂

  Haltiakummi: Kivaa että löysit tiesi tänne! Uskoisin että lavat olisivat sen verran tukevat etteivät narisisi. Se ei oikeastaan käynyt edes mielessäni, mutta tikuista olet kyllä oikeassa! 😀 Minäkin olen kova törmäilijä ja saan jo tikkuja sekä puulattiastani että puulaatikoista, jotka toimivat tällä hetkellä hyllyinä… 🙂

  Pauliina: Hyvä tietää. Rohkaistun nyt kysymään kun seuraavan kerran näen lavoja jossain!

  A kiss from the past: Hei kirjasäilytys onkin hyvä idea! Näyttäis kivalta. Huomasin tuosta kuvasta myös että matto lavojen alla on ehdoton, jottei lattia narmuunnu. 🙂

 7. Sanna Mämmi: Kiitos itsellesi, Sanna! Ja kivaa että linkkasit blogiisi, vaikuttaa kiinnostavalta! Täytyy tutustua oikein ajan kanssa. 🙂

 8. Pingback: Haaveilua | Cosy Home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s