Merta ja retkiä

 

Täällä on ollut hiljaista, koska on kesä ja minä käyn kotona vain kääntymässä. Pesemässä pyykkiä ja jalat. Täyttämässä vesipullon ja vaihtamassa kengät. Hakemassa viltin ja lehtiä tai syömässä pikaisen kesäsalaatin. Tähän viikkoon on mahtunut paljon ystäviä ja jo kaksi Suomenlinnaretkeä, Hietalahden kirpputoreilua, Korjaamon kesäpiha, Sis.Delin aamiaisbrunssi, Engelin kesäkino , Kiasman Ars ja tulossa on vielä retki Billnäsin antiikkimarkkinoille ja ties mitä muuta. Paljon voi mahtuakin yhteen viikkoon!

 

 

 

Sisustuskuvia ainakaan omasta kodista ei valitettavasti ihan hetkeen tule näkymään blogissa, sillä minä kuvaan mieluummin luontoa ja haaveilen että osaisin kuvata ihmisiäkin.  Ehkä jokin ystävän kotiesittely kuitenkin ilahduttaa joku päivä, sillä muiden kodeissa on kivempaa.  Omassa roikkuu pyykkejä,  imuri makaa lattialla, tiskit odottaa ja peti on petaamatta.

 

 

 

 

 

En koskaan voisi kyllästyä tuijottamaan merta. Kauneinta on kun näkyy vain horisontti ja meri ja taivas tuskin erottuvat toisistaan. En pidä lokeista, mutta merellä ne saavat kirkua, kaukana, ylhäällä. Nautinnollisia kesäpäiviä teille kaikille ja saa osoittaa mieltä, jos ette jaksa enää yhtäkään luontokuvaa. Paitsi niitä tulee kyllä silti, hihih!

Advertisements

6 thoughts on “Merta ja retkiä

 1. Ilomielin kuules katsellaan näitä kuvia!! samaa mietiskelin (kun tultiin kotiin hetkeksi “tankkaamaan”) että kuvat on nyt hyvin ulkoilmapainotteisia, mutta sitä ne on missä mennään. 🙂 Muualla kuin kotinurkissa tällähetkellä.
  Menojesi kohteet on mahtavia, asuisipa itsekin kaikkea tuollaista lähempänä!
  Pienenpienen kuvapostauksen ajattelin myös tekaista, meidän viikon menoista.
  hitsiläinen kun kamera uhkaa hajota käsiin ja mietin kuumeisesti hankkiako millaisen uuden, mihin on varaa?

  Aurinkoisia päiviä!

 2. ❤ Suomenlinna, lempipaikkani Helsingissä! Vietän aikaa koneen ääressä, kun en flunssaisena jaksa mennä ulos. Tosi paljon piristivät nämä kuvat! 🙂

 3. A kiss from the past: Kiitti paljon! Ja hyvä, ei kesällä kannata kotona istuakaan vaan kaikki auringon lämpö ja värit sisuksiin!

  Heidi: Kiva kuulla! Todellakin ulkoilmapainoitteista ja kiva niin, vaihteeksi. Ehtii sitten syksyllä nököttää kotona. 🙂 Mä en osaa vinkata kameraostoksissa muuta kuin niin, että suosittelen lämpimästi osamaksua. 😀 En pystyisi ikinä hankkimaan mitään, jos sitä ei olisi keksitty, joten omankin kameran ostin osamaksulla ja vuoden verran makselin, mutta on ollut sen arvoista! Nyt makselen pesukonetta. 😉 Ja se vasta paras ostos onkin! Kärvistelin vaikka kuinka kauan kun ei ollut varaa pesukoneeseen ja muistin yhtäkkiä että ai niin, osamaksu on keksitty! Jee, nyt on kone! Jos ostat kameran niin osta ennemmin hyvä kuin edullinen, joka ei välttämättä tyydytä. Palataan taas!

  Amina: Kivaa kuulla että piristi! Toivottavasti olet jo parantunut! Suomenlinna on kyllä rauhoittava ja kaunis…

  Nalle: Olen niin samaa mieltä…voisi todellakin jäädä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s