Täällä ollaan taas!

 

Heippa pitkästä aikaa! Berliinissä oli ihanaa ja lomailu todellakin teki hyvää, sillä siellä ollessa pää alkoi pursuilla ideoista. Sain valtavasti sekä sisustus- että tyyli-inspiraatioita kaikkien värien keskellä. Nyt vain pitäisi alkaa käytännössä toteuttamaan kaikkea täällä, eikä vain haaveilla Berliiniin muutosta. Tai no miksei sitäkin.

Paluu arkeen on ollut hieman ankea. Lomaillessa tuli oltua täydessä uutispimennossa ja paluulennolla sain kuulla että Norjassa on tapahtunut kauheuksia ja ettei Amyltä voi enää odotella uutta levyä ja muitakin ikäviä uutisia ja sattumuksia siihen vielä päälle. Tuli todella ankea fiilis ja jotenkin tyhmä olo siitä että itse olen vain iloinnut tietämättä mistään mitään. En osaa sanoa näihin asioihin edes sen enempää, kuin että olo on kurja ja ainakaan en nyt kehtaa valittaa omista pikkuruisista, arkisista asioista, jotka tällä hetkellä ottaa päähän. Suonette siis että keskitytään iloisempiin asioihin ainakin täällä blogissa.

Tämä oli tervehdys ja seuraavaksi alan miettimään miten esittelen teille värikästä Berliiniä niin ettei tule kuvaähky. Ihanaa muuten olla taas blogimaailmassa, sillä tuntuu kuin siitä olisi kulunut pitkäkin tovi. Teidänkin postaukset ovat siis lukematta, joten aikamoinen kahlaus, mutta kiva sellainen, edessä!

 

4 thoughts on “Täällä ollaan taas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s