Ihana puutalo Turussa

Berliinistä hetkeksi Turkuun! En voi olla laittamatta kuvia ystäväni kodista, joka on nyt myynnissä ( ! ) sillä he ovat löytäneet uuden unelmiensa kodin.  Tästä kodista jää paljon huippuja muistoja ja ne jotka ovat seuranneet blogiani pitkään, muistavatkin että osa näistä kuvista on vilahdellut täällä aiemminkin. Ja jos jotakuta kiinnostaa suloinen puutalo Turun Portsassa, niin lisää kuvia löytyy linkin takaa.

 

 

 

Ja nyt tämä ihana koti ei varmasti mene kaupaksi kun laitan tänne hölmön kuvan itsestäni joitakin vuosia sitten talon portailta. Heheh, sori, mutta en voinut vastustaa kun selailin vanhoja valokuvia. Säästelen muita kuitenkin ja nolaan itseni vanhojen muistojen kunniaksi! Ja kädessä minulla on tietenkin upea ruusu. Ihan itse piirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Ihana puutalo Turussa

 1. SIIS TUO KEITTIÖ! EN NIIN KESTÄ! HALUUUN!

  Tää postaus kyllä inspiroi siirtämään taas pari satkua ASP-tilille. Vaik onhan nää Helsingin vuokra-asuntojenkin muovimattolattiat ja kalmanvaaleat seinät ihan kivoja, mut………………………

 2. oo miten kivannäköinen julkisivukin 🙂 taitaa olla melkein mintunvihreä? aika kiva! ja keittiö on kyllä upea… ihastelin just tossa noita sun berliinin kuvia! tuo lampunvarjostin idea on mahtava.

 3. Mari: Keittiö on kyllä pirteä! Joo, mä toivon että mullakin ois asp-tili tai ennemminkin ihka oma asunto. 🙂

  Bubble: Mä tulin just pikaiselta muutaman tunnin retkeltä Turusta ja haaveilin että oispa kesäasunto siellä. Näytti niin kivalta!

  Tiina: Vinkkaa ihmeessä!

  A kiss from the past: Puutalot on kyllä parhaita. Berliinikuvia pian lisää! 🙂

 4. Oi! Tätini asuu samanmoisessa portsa-asunnossa. Jännä nähdä jotain samoja piirteitä, mutta kuitenkin kaikki on niin valtavan erilaista!

 5. Pai: Hauskaa! Tuonkin asunnon alakerta oli ennen keittiöremonttia hyvin erilainen, joten saattanee olla että oli silloin vielä enemmän samoja piirteitä. Portsa on kyllä ihana!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s