Hetki kotona

 

Viime päivät ovat olleet aikamoista hulabaloota ja nyt levähdän pitkästä aikaa pienen hetken kotosalla. Viime viikonloppuna juhlimme ystäväni polttareita ihanissa tunnelmissa Helsingin kattojen yllä.  Tuntui ihan etuoikeutetulta viettää viikonloppu niin kauniissa paikoissa saunoen ja herkutellen.

 

 

 

 

 

 

 

Heti polttareista riensin entiseen kotikaupunkiini ripustamaan yhteisnäyttelyä ja juhlimaan avajaisia. Ennen Helsinkiin paluuta pysähdyimme vielä muutaman tunnin retkelle Turkuun, jotta ehdimme nähdä vilauksen kulttuurikaupungin väreistä, syödä paljon kehutussa Tintåssa, juoda kahvit Cafe Artissa ja katsastaa Logomon.

 

 

 

 

 

Nyt on kauhea blogi-ikävä, joten kirjoittelen paljon jos suinkin ehdin. Kesä on tällaista, juhlia, häitä, ulkona viilettämistä paikasta toiseen. Puistoja ja joutilaisuuttakin. Ihanaa aikaa.

7 thoughts on “Hetki kotona

  1. Ihania värejä tosiaankin. Mielenkiintoisen näköistä taidetta. Kyllä täällä kotimaassakin olisi niin paljon mielenkiitoista nähtävää, kun vain ehtisi ja pystyisi kiertämään enemmän.

  2. Katja: Todellakin löytyy ihan valtavasti kiinnostavaa nähtävää kotimaassa. Olisikin aikaa nähdä kaikki!

    Hosuli ja Kotilo: Voi kiitos kovasti teille, olen otettu! 🙂

  3. Nalle: Kiitos paljon! Ja hauskaa että löysit sivuilleni, vaikka mua kyllä vähän hävettääkin ne kun en osaa päivittää itse ja haluaisin tehdä monia muutoksia….joku päivä opettelen…

    Suvi: Oho! Jännää! Olen itse muuttanut 17-vuotiaana sieltä Helsinkiin, mutta on se rakas yhä ja tulee käytyä muutamia kertoja vuodessa. Ja kiitos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s