Ajatuksia

 

En ole vielä valmis luopumaan kesästä, mutta silti kaikkien juhlien jälkeen on oikeastaan aika ihanaa päästä kiinni arkeen. Tai ainakin sitä kohti. Mietin aamulla kuinka hassua että kohta alkaa jo elokuu, kunnes kalenteri kertoi että elokuu on jo pitkällä. Matkailu, polttarit, näyttelyn avajaiset, kolmekymppiset, häät ja monet muut juhlat ovat pitäneet niin kesässä ja huolettomassa olotilassa, etten yhtään ihmettele että olen päivistä sekaisin.

 

 

Paljastin tänään ystävälleni, että olen laiska. Tuntui aika inhottavalta sanoa se ääneen. Aika mälsää myös kirjoittaa se tänne. Se on piirre, josta en pidä ollenkaan.  Pohdin sitä tänään siksi, että syksy lähestyy ja minun on  aloitettava ahkera työskentely. Nyt kun olen paljastavalla päällä niin voin kertoa myös, että kirjoittelen useinkin tänne blogiin kaikenlaisia lausahduksia ja joskus pitkiäkin kertomuksia vaikka mistä, mutta ne pyyhkiytyvät aina pois tai jäävät luonnoksiksi. Hassun vaikeaa olisikin kirjoittaa enemmän päiväkirjamaisesti, vaikka joskus tekisi mieli jakaa muutakin kuin kuppeja ja kattiloita. Ehkä jaankin joskus, mutta en vain osaa nähdä blogiani ulkopuolisen silmin, joten en osaa edes sanoa mitä täällä oikein on.  Mietin tätä kai siksi että huomasin että olen kirjoittanut tätä samaa blogia nyt kolme vuotta. Tämä tuntuu kuitenkin niin tutulta ja kivalta “paikalta”, edelleen. Onneksi.

 

 

 

Ystävät ovat muuten siitä maailman parhaita, että saavat olon aina paremmaksi. Sain kuulla että olen kuitenkin reipas. No, ehkä se kompensoi laiskuutta.

Oletteko te jo syksyisissä tunnelmissa vai vielä aivan kiinni kesässä?

Advertisements

5 thoughts on “Ajatuksia

  1. Töihin paluu jo useampi viikko sitten karisti kesän kyllä aika tehokkasti. Olen kuitenkin yrittänyt vaalia kesän aikana oppimaani leppoisampaa elämänasennetta ja saada arkeenkin ripauksen lomafiilistä. Ajoittainen laiskuus taas on mielestäni tärkeää oman jaksamisen kannalta. Aina ei tarvitse jaksaa olla tehokas. Kroppa kyllä kertoo milloin se tahtoo lepoa, nyt!

  2. Henna: Hienoa että sun arjessakin on välillä lomafilistä, se on hyvä taito. Ja syksyllä on varmasti vielä kesäisiäkin päiviä, kuten tänäänkin ihana aurinko, joten nautitaan niistä. Totta ettei aina tarvitse olla tehokas, se pitäisikin muistaa, eikä syyllistää itseään laiskoina päivinä.

    Nna: Tykkään kanssa sen väriyhdistelmästä ja viestistä. 🙂

  3. Kun pihalle katsoo niin ei se muistuta enää mitenkään kesästä. Vettä tullut nyt toista päivää ja pihalla odottelee kuusi kuoppaa kaivajaansa (*wäää*).

    Täällä muuten toinen joka myöntää olevansa laiska, toisinaan vaan saan ihan mielettömiä virtapiikkejä ja inspiskohtauksia 🙂

  4. Sanna: On kyllä ollut syksyinen tunnelma. Ajattelin kävellä tänään kasvitieteelliseen puutarhaan. Josko siellä olisi vielä kesäistä kukkaloistoa jäljellä.
    Joo, onneksi niitä virtapiikkejä ja inspiraatioita tulee kuitenkin vähän väliä, joten ei pitäisi pelästyä laiskoja jaksoja! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s