Pitsiliinasta

Inspiroiduin Karmiinin värikkäästä tyynystä niin paljon, että aloin kaivelemaan huivivarastojani sillä silmällä että josko sieltä löytyisi huiveja, jotka eivät ole olleet käytössä aikoihin. No, löytyi vain yksi hyvin värikäs huivi, jonka päätin ensin silittää. Siinä vaiheessa kun sakset oli jo kädessä päätin kuitenkin vielä kokeilla huivia, sillä se näyttikin yllättävän kivalta silitettynä. No, voitte arvata miten siinä kävi. Käyttöönhän se huivi sitten päätyikin. Haavetyynyt ovat edelleen haavetyynyjä, joten ompelinkin kirpparikassista löytyneestä mustasta paidasta tyynyn. Sitten ompelin siihen pitkään nurkissa pyörineen pitsiliinan kiinni. Valmis!  Rakastan tuota pitsin väriä. Sopivan söpöllä tavalla mummo, sanoisin.  Kiitos inspiraatiosta Karmiini!

 

 

Nyt houkuttaisi lähteä kirpparille etsimään lisää pitsiliinoja. Vaaleanpunainen olisi aika kiva. Tai ihan vain valkoinen. Myönnetään että tuo tyyny olisi hienompi jos olisin tehnyt siitä pyöreän niin kuin tuo liinakin on, mutta kun ei se oli niin justiinsa. Pitää toimia silloin kun inspiraatio iskee. Ei siinä ehditä muotoja mietiskellä.

Advertisements

6 thoughts on “Pitsiliinasta

  1. Vautsi, miten kivasti hyödynnetty vanha liina ja paita! Minusta tuo on hienompi noin, eli neliön muotoisena ja että kulmat jää esiin. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s