Lisää valoa!

 

Olenkin aiemmin harmitellut teille keittiönurkkaukseni pimeyttä. Näin syksyn lähestyessä valon tarve on tullut ajankohtaiseksi, kun ruoanlaitto hämärässä on aika ankeaa. Asun yksiössä ja asunnossa on vain yksi kattolamppu. Päätin asentaa keittiöosuuteen toisen valaisimen, joka jatkojohdon avulla yltää samasta sokeripalasta toisen lampun kanssa. Koukku vain kattoon ja se on siinä! Olen niin iloinen!

Advertisements

19 thoughts on “Lisää valoa!

 1. Onpas mahtavan näköinen keittiönurkkaus, kuvassa ainakin ihana valo. Hieno rouhea seinä. Meilläkin on keittiö hämärä, joten valaistuksen kanssa käytettävä vähän kekseliäisyyttä.

 2. Rebecca: Kiitos! Päätin jättää keittiönurkkauksen seinän maalaamatta, pidän sen eläväisyydestä. Sama täällä on ollut oikeastaan kaiken valaistuksen kanssa, että kekseliäisyyttä ja kaikenlaisia pikkuvaloja. Onnistun aina valitsemaan valaisimet ulkonäön, en tehokkuuden mukaan.

  Tiinakaisa: Kiitos! Se olikin ikuisuusprojekti, mutta nyt on onneksi katossa!

  Dotdot: Kiitos itsellesi, kivasti sanottu!

 3. Oletko päällystänyt tai lakannut tuon Heinz-purkin jotenkin? Mulla oli sellainen samassa tarkoituksessa jonkin aikaa, mutta meillä ilmeisesti paiskotaan aseita niin reippaasti, että paperi alkoi parissa viikossa repsottamaan. Periaatteessa kai vesi-erikeeperseoskin toimisi, jos purkki ei kovasti kastu?

 4. Aini: Kiitos paljon!

  Hosuli: Kiitos! Onneksi Clipperit ovat tosiaan myös tosi hyviä, ettei oo pelkkää silmänruokaa. 🙂

  Pauliina: Kiitos, jee! Sitä minä kovasti oon koittanut hakeakin! 🙂

  Heidi: Kiitos ja ihana kuulla! Olet oikeassa että niitä on vähemmän nyt ollutkin. Täytyy sanoa että aamiaiset ja muut on ollut vähän sitä osastoa että mitä nyt kaapin pohjalta saa riivittyä. 😉 Mutta eiköhän syksy tuo tullessaan enemmän kaikenlaista kotihengailua!

  Karmiini: Kiitos paljon! Asetelma on vähän sitä sun tätä! 🙂

  Juno: Kaunis kiitos!

  Esikko: En ole päällystänyt purkkia ollenkaan. Tuo olikin hyvä vinkki. Kiitos! Kun sen ekan kerran pesin, niin mietin jo että nyt varmaan paperi kärsii. Täytyykin keksiä sille jotain…

  Chatrin: Nyt sää kyllä liioittelet! 🙂 Mutta kiitos ihana!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s