Itkuliikkis

Oikeasti pääsi itku, kun lueskelin Marin Pumpkin Jam-blogia aamukahvitellessa, ankeassa mielentilassa! Tyhmä flunssa ja tyhmä aika kuukaudesta ja fiilis että kaikki on jotenkin kallellaan väärään suuntaan. Tuntuu välillä kuin olisin uudestaan teini-iässä, koska saan oloni jotenkin niin hölmöksi ja ajatukset eivät todellakaan ole sieltä viisaimmasta päästä. Olen jopa harkinnut koiran ostamista, ( onneksi ei ole rahaa ) kun ajattelin että se jaksaisi kuunnella, sillä riittäisi rakkautta ja se olisi aina paikalla. ( Oikeasti käytin yhden illan siihen että selailin netissä Shetlanninlammaskoiria ihan vain siksi, että metsäretkellä meidän seuraan liittyi sellainen koira nimeltä Nelli ilman omistajaa ja nyt kaipaan sitä, kun omistajat löytyi enkä voinutkaan viedä sitä kotiini. ) Hohhoijaa.

Niin että Mari, Kiitos!!! Ilahduin niin paljon, että en edes osaa sitä kuvailla. Sillä tavalla kun joku osaa sanoa juuri oikeat sanat, oikeaan aikaan. Kiitos, että teit tästä päivästä hieman kivemman! Ei vaan Paljon Kivemman! Oho, aurinkokin alkoi paistaa juuri. Niin ja tämä on syy siihen miksi en kirjoita kovinkaan useasti sen enempää. Tekstistä tulee tajunnanvirtaa ja on niin vaikea jäsennellä ja koittaa olla jotenkin johdonmukainen.

Niin ja Mari on oikeassa siinä että ystäväni asuvat inspiroivissa kodeissa! Tämä blogi kävisi tylsäksi, jos minä kuvailisin hieman yli kahtakymmentä neliötäni aina uusista kuvakulmista. Onneksi on ystävien ihania koteja. Eilen yksi niistä rakkaista oli minun luona askartelemassa. Kyllä, kolmikymppisetkin joskus piirtävät lapsellisella innokkuudella lotuksenkukkia, kuin jossain lastenkerhossa!

 

Niin ja tässä on Nelli, eiks oo söpö? Ja onks se ees Shetlanninlammaskoira?

 

Advertisements

6 thoughts on “Itkuliikkis

 1. On se Shetlanninlammaskoira! Koira on kyllä hyvä kuuntelija, itse tuossa juuri hankin kolmannen Kyproksesta asti. Kertoneeko se jotain murheen määrästä:)
  Terhi

 2. Joskus tulee noita päiviä että tuntuu kun kaikki olis vähän väärin ja huonosti, onneks ne usein menee ohi aika nopeesti:)

  Koirat on kyllä symppiksiä! Mä rakastan meidän koiraa kun sen kanssa ei koskaan tunne oloaan yksinäiseksi ja kun sille juttelee niin se kallistelee päätään puolelta toiselle ja näyttää ihan siltä että se ymmärtää ja jos itkettää, se nuolee naaman taas puhtaaksi:)

 3. Sheltiltä näyttää. Tollanen lotus-kukka tatska olis aikaa jees. On ollut mietinnässä täällä…
  Hei, jos ens sunnuntaina olis nätti ilma, niin pitäiskö yrittää mennä Keskuspuistoilemaan? Laitetaan harkintaan.

 4. Terhi: Ooh, kolme koiraa. No sulla on monta korvaparia siellä siis. 🙂 Ei murehdita, vaan nautitaan kauniista syksystä!

  Aini: Totta, onneksi menevät ohikin. Nyt on jo huomattavasti parempi olo viikonlopun rennon mökkeilyn jälkeen. Oi, hauveliinisi kuulostaa ihan parhaalta tapaukselta. 🙂

  Nalle: Kiva tietää, jos vaikka joskus elämässäni otan koiran, niin se voisi hyvinkin olla sheltti… 🙂

  Chatrin: Hei, se kuulostais hauskalta! Mun äiti tulee viikonlopuksi käymään, mutta lähtee sunnuntaina johonkin aikaan. Viestittelen sulle jos ilmat suosii! 🙂

 5. Voi liikkis tuota sun koirajuttua… 😀 Häntä pystyyn ja jos yhtään lemmikki kuumottaa, niin suosittelen lämpimästi: eläintä parempaa stressinpoistajaa ja kaveria ei ole.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s