Vielä on vihreää

Olo on jo tuhatmäärin parempi. Siihen auttoi superkiva viikonloppu ja juhlat ystävien kanssa saaressa. Aurinkoinen sää, ystävät, herkkuruokia, punaviintä, saunomista ja maailman kaunein luonto. Voiko tällaisen vehreyden keskellä olla ankealla mielellä? Ei.

 

 

Haluaisin olla luontokuvaaja. En koskaan kyllästy kuvaamaan oksankäppyröitä, kukkia, lehtiä, merta ja metsää. Kaikkia luonnosta löytyviä värejä. No, voihan sitä ollakin. Tässähän sitä ollaan.

 

6 thoughts on “Vielä on vihreää

 1. Ihania luontokuvia olet ottanut!

  Meillä mies on oppinut että koiran lenkittäminenkin saattaa venhtää pitkäksi, jos kamera tulee mukaan. Puhumattakaan jos lähdetään tekemään pidempää retkeä/vaellusta. Jokainen risu ja männynkäpy on kaunis ja ehdottomasti ikuistettava 🙂

  Ja talvella on ihana palata kesällä otettuihin kuviin esim. mökkimaisemista. Niitä katsellessa muistaa, että kyllä se kesä sieltä taas varmasti tulee takaisin:)

 2. Henna: Hihi, kiitos! Mä uskon myös sun kykyihin täysillä. 🙂

  Hosuli: Oon niin samaa mieltä!

  Juno: Oho, Kiiiiitooos! 🙂

  Dee: Kiitos! Tuollaiset retket on just parhaita…jos toinen vain jaksaa olla kärsivällinen puskissa kyykkivän kuvaajan kanssa. 🙂 Keämuistoja kyllä tarvitaan pitkän talven varalle…

 3. Upeita kuvia. Syksyisessä järvimaisemassa on ihanan rauhallinen tunnelma, samoin tuossa kuvassa vanhasta keinusta. Maasta otetut kuvat voisivat toimia inspiraationa 60-luvun henkisille printtikankaille.

  Kuvissasi on ideaa – jatka samaan malliin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s