Puutalonäkymät

Ystäväni muutti idylliseltä puutaloalueelta kivenheiton lähemmäksi keskustaa.  Onneksi ikkunoista näkee sisäpihalle, josta avautuu näkymä puutalokortteliin. Maisemat eivät vaihtuneet niin paljon, vaan näky on edelleen ihana omenapuineen. Kurkkaa TÄÄLTÄ asukkaan edellinen värikkäästi sisustettu puutalokoti. Ja älkää tukehtuko kuvaähkyyn, sillä en millään osannut karsia kuvia!

 

Jos joku kysyisi minun mielipidettäni vaalean violettiin ja oliivinvihreään seinään, saattaisin pudistella päätäni, mutta tässä kodissa yhdistelmä on mielestäni todella onnistunut!

 

 

Eteinen, joka on myöskin ihan tosi kivan näköinen, jäi kuvaamatta. Se on pyhitetty koruvuorelle, vaatteille, kengille ja asusteille. Jospa joku päivä keksisin miten saisin keinovalossa kuvattua sen kivasti ja pyytäisin päästä uudelle kuvausvierailulle. Mitäs pidätte vaaleanvioletista ja oliivinvihreästä seinästä?

Kaikki ystävien kodit löytyvät muuten oikealta puolelta ja avainsana on “kylässä”. Päivitän sinne myös pikkuhiljaa vanhempia postauksia edellisen blogin ( vanhan osoitteen ) ajoilta.

Advertisements

11 thoughts on “Puutalonäkymät

 1. Varsinainen nostalgis tykitys. Lapsuudesta tutut kuosit, värit, purkit ja purnukat tekivät päivään lämpöisän tuulahduksen. Kiitos mukavasta ja elämänmakuisesta postauksesta =)

 2. Mikä värien ilotulitus! Hirmuisesti söpöjä juttuja. Tykkään erityisesti liilasta seinästä, ihanista purnukoista ja tuosta lempparipuukuosista keittiöpyyhkeessä.

 3. upeita kuvia! purkit ja moni yksityiskohta oli kyllä aivan huimaava. sun aiemmat kolme postausta joita en ollut ehtinyt lukasta oli nekin mun mieleen-mahtavia kuvia!! ja askartelu!! pakko on joskus tehdä jotain askartelua niin kaikki on aina ihan erilaista ja ilahtuu ihan hassuistakin jutuista 🙂

 4. Ihanan inspiroiva koti ja hauskoja yksityiskohtia! Etenkin jäin mietiskelemään mitä tuossa “Are you happy?”-taulussa ja tuossa “Hermosairaille ja mielitautisille”-taulussa luki 😀

  Ja kun sisustusjutuista puhutaan, niin enemmän pitäisi olla esillä sisustuslehdissäkin niitä _normaaleiden ihmisten_ säilytysratkaisuja (ei mitään kliinisiä ‘näin saat tavarat järjestykseen’-juttuja..)! Ne olis kaikista kiinnostavimpia. Painin itse parhaillaan vaatesäilytysongelmien kanssa… Kai se on tähän hätään joku halpislaatikosto ikeasta.. 😦 Vai hei! Olisitkohan sinä oikea henkilö neuvomaan, mistä Helsingissä bongaa parhaimman huonekalulöydöt? Pitääkin kurkata tuo kirpparilla-tagi 🙂

  Toivottavasti ystäväsi päästää sinut vielä kotiinsa kuvaamaan. Nytkin oli niin kauniita kuvia. Blogisi on ilo.

 5. Pieni mopo: Olepas hyvä! Ja nostalgiaa tosiaan tuosta kodista löytyy ja aivan ihania astioita!

  Hosuli: Väriterapiaa, voisi sanoa. Kerron tykkäämiset talon asukille!

  A kiss from the past: Kiitos sanoistasi! Minusta on oikeastaan paljon kivempaa kuvailla ystävien koteja kuin omaa. Varmasti joku kuvaisi minun kotini aivan erilailla ja se olisikin mielenkiintoista. Näkisi mitä asetelmia ja kuvakulmia muut löytäisivät omasta kodista.

  Kermaperse: Kiitos paljon! Ja hei, laitoin sulle yllätykseksi vielä yhden kuvan tuosta happy-taulusta. 🙂 Se toinen taulu keittiössä mainosti karvasvettä, kuinka se tekee hyvää ruoansulatukselle, selkeyttää pään ja unet, hehe.
  Oon samaa mieltä sun kanssa että olisi tosiaan kiva nähdä muiden säilytysratkaisuja ja muutenkin on kivaa että kodeissa näkyy elämä ja joka nurkkaa ei ole stailaamalla stailattu.

  Et arvaa, mä painin ihan saman ongelman kanssa! Mulla on eteisessä pelkästään isot hyllyt ja se on mun ainoa paikka säilyttää kaikki maailman asiat vaatteista vuodevaatteisiin ja pyyhkeisiin, kosmetiikkaan ja kenkiin. Mitään muita kaappeja ei ole, eikä mahdu. Vaatteet on rypyssä ja ryntyssä. Otin erillisen vaaterekin käyttöön, vaikka en olisi halunnut että vaatteet on esillä huoneessa, mutta se oli pakon sanelemaa. Lupaan tehdä postauksen tästä aiheesta, kun keksin miten sen ratkaisen! 🙂 Olen saanut lähes kaikki huonekaluni, joten en osaa vinkata paikkoja. Mutta Fasaani Antikissa käyn aina ihailemassa kaikkea. Se on Korkeavuorenkadulla. Malmilla oli myös ainakin ennen jättimäinen huonekalukirppis!

 6. Voi ihana, muistuttaa mua kovasti mun vanhasta puutaloyksiöstäni. Kaipaan sinne päivittäin, mutta tämä postaus antoi uskoa – sellaisen voi löytää vielä muualtakin 🙂

  Kerrassaan ihana asunto!

 7. Tiia: Puutalo oiskin aivan ihana, vaikka toisaalta tykkään valtavasti asua kivitalossakin, vanhassa sellaisessa. Tuo ystäväni kotikin on muuten ihan tavallinen kerrostaloasunto! Siihen on vain todella saatu puutalohenkeä ja fiiliskin on sellainen kun katsoo ikkunasta ulos puutaloalueelle. 🙂

 8. Chatrin: Kiva! Hmm, mä käsittelen kuvia hyvin vähän, ainoastaan jos kuva on vaikka liian tumma tai haluan siitä skarpimman niin sitten käytän photarin kautta ja säädän hieman. Voin toki auttaa joskus jos haluat, vaikka en itsekään ole mikään ekspertti. 🙂

  Kermaperse: Ole hyvä! Samaa mieltä, minulla myös!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s