Kahvoista kii!

 

Asuntoni keittiökaapeista on puuttunut kokonaan kahvat. Se on häirinnyt minua jo pitkään ja olenkin koittanut etsiä kauniita, yksinkertaisia 50-luvun lankavetimiä, jotka olisivat juuri passelit puisiin, kuluneisiin kaapeihin. Kesällä kyselin vetimiä Rakennusapteekista käydessäni Billnäsissä, mutta haluamaani ohutta vedintä ei ollut silloin saatavilla. Hetki sitten enoni antoi minulle juuri toivomani vetimet, jotka olivat löytyneet anoppinsa kätköistä käyttämättömänä. Pieni asia, suuri ilo!

 

 

Jos asunto olisi omani, tekisin jotain ainakin alakaapeille tai luultavasti koko keittiöosuudelle. Toisin sanoen poistaisin ja vaihtaisin ne. Kaappien maalaamista olen myös joskus harkinnut, mutta toisaalta tuo vaalea harmaa on ihan hyvä noinkin. Myös ankea loisteputki saisi lähteä. Kaasuliedestä- ja uunista olen iloinen ja muutenkin keittiö on silti pienestä ränsistyneisyydestään huolimatta oikein toimiva.

Uudet vetimet! :

Suloiset Polkka Jamin postikortit ostin kesällä Design Forumista. En voi vastustaa kauniita postikortteja. Niitä tulee ostettua usein taidemuseoista ja kirjakaupoista. Korteissa on lempivärejäni, kuten myös Anna Pernillan leikkuulaudassa, jonka olen saanut yllätyslahjaksi. Sitä en jaksa lakata ihastelemasta.

6 thoughts on “Kahvoista kii!

 1. Inspiroidun kyllä aina sun sisustuskuvista ihan hirveästi! Oma koti on sisustettu aika mustavalkoisesti, mutta silti haluaisin sinne hieman väriläiskiä ja samanlaista kirpparitunnelmaa kuin sinun kotonasi 🙂 Tykkäilen kovasti!

 2. Sun kuvat on niin upeita. tuo keittiö on niin kauniisti laitettu! mä tykkään kans noista lankavetimistä. ne on jotenkin niin upeat. lapsuudenkodissa oli noi vetimet ja vihreet kaapit. nyt olis tosi pop olleet jo monta vuotta 🙂
  hienoa, että sait vetimet 🙂

 3. Evi: Kiitos! En olisi oikeastaan muunlaisia kahvoja osannut tuohon valitakaan. Nuo näyttävät kuin olisivat siinä aina olleetkin!

  Nna: Pidän kyllä keittiön tunnelmasta ja kaapeistakin, sillä ovat käytännöllisen kokoisetkin. Paitsi alakaapit ovat kyllä ankeat muovilistoineen. Ne vaihtaisin.

  Niina: Onpa kiva kuulla! Minä kanssa tykkään kovasti mustavalkoisuudesta ja ihastelen moniakin mustavalkoisia sisustuksia. Paitsi usein mietin, että “tuohon kun vielä lisäisi jonkin supervärikkään tyynyn, niin oi!”. Välillä tulee niitä jaksoja itsellekin, mutta sitten taas värit valtaavat ja huomaan kaipaavani niitä ympärilleni. En siis koskaan osaisi olla ilman värejä.

  A kiss from the past: Kiitos! Näen mielessäni vihreät kaapit ja tuollaiset vetimet. Ennen kyllä olikin ihan huippuja värejä kaapeissa. Tulikin mieleeni että täytyy kysyä josko saisin julkaista kuvia ystäväni mummolasta, jossa on ihan mahtavat alkuperäiset värit seinissä ja kaikkialla!

 4. Kotisi on kyllä ihania väripilkkuja täynnä 🙂
  Billnäsin rakennusapteekki on aikuisten karkkikauppa (en tosin pidä itseäni vieläkään aikuisena, ehkä sitten kun olen 30).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s