Avoimet ovet

 

Sadepäivälle kauniita ovia, joita kuvasin Berliinissä. Minulla on hieman vaikeuksia päättää pystykuvien koko. Omalla pienellä näytölläni ainakin on ikävää kun kuvaa ei näe kokonaan, vaan pitää skrollailla alas. Sanokaa jos teitäkin ärsyttää, niin pienennän sitten reippaasti.

8 thoughts on “Avoimet ovet

  1. 🙂 Toisaalta se skrollaaminen on ärsyttävää, mutta toisaalta se on jännittävää; kuvaa ei näe kokonaisuuteena, vaan sitä joutuu oikeasti katsomaan ja hetken odottomaan että mitä kaikkea kuvasta löytyykään. Mä tykkään siis katsella noita kauniita kuviasi näin, mä kun tykkään että kaikkea ei kerrota heti, vaan ihan itse joutuu pohtimaan, tässä tapauksessa katsomaan.

  2. siis vau miten hienoja. mulla on kans pieni näyttö, enkä ollut koskaan ajatellut tuota mitä kirjoitit että häiritsee kun joutuu skrollaamaan. nyt ajateltuna ehkä nojoo tavallaan, mutta mielummin kyllä katson isoja kuvia niiden yksityiskohtien ja toisaalta tehon takia. iso kuva on aina vaikuttavampi.

  3. Leena: Kiitos mielipiteestäsi. Kiva että ehdit pysähtyä kuvieni äärelle. 🙂

    Hosuli: No niinpä kyllä oiskin!

    Ravenwaves: Sen väri on kyllä ihana ja sisäpihakin näyttää houkuttelevalta…

    Hanna: Minä tykkään kanssa isoista kuvista. Toki olisi silmille levollisempaa jos kuvaa voisi katsoa kokonaisena, mutta täytyy pohtia tätä kokoasiaa vielä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s