Liljoja ja ruusuja

Kutsuin viikonloppuna ystäviäni kylään.  Syksyisin tarvitaan paljon illanistujaisia pimeyden keskelle ja olen ollut huono järjestämään mitään omassa kodissani. Vuosi on vierähtänyt järjestämättä mitään juhlia ja synttäritkin olivat juuri, joten johan oli aikakin kutsua lähimpiä koolle. Myös ihanat vuokranantajani kävivät kylässä ( eli ystäväni vanhemmat ) ja olin huojentunut että ainakin luullakseni he olivat ihan tyytyväisiä itse ( +muutaman ihanan avustuksella ) tekemääni remonttiin!

 

 

Sain lahjaksi superkivoja asioita, kuten kuvissa näkyvät kukat, kortit ja kynttilät, sekä muutaman muun ihanan jutun, joista kerron teille myöhemmin.

 

 

Oli myös aivan pakko siivota kotia niin että oikeasti kaikki ylimääräiset tilaa vievät rojukasat hävisivät ( no ei ne mihinkään hävinneet, vaan tungin ne vaatehyllyille ja varastoon ), mutta nyt koti näyttää siltä että voisin jopa ottaa muutaman valokuvan teidänkin nähtäväksi. Paitsi että pitää vähän siivota uudestaan, sillä nyt on jo keskiviikko ja olen saanut sotkettua muutamassa päivässä kaiken aika entiselleen. Se on nopeaa.

12 thoughts on “Liljoja ja ruusuja

 1. Salla: Kiitos! Hyvä mieli tuli minullekin ja ihanaa jos pystyin ilahduttamaan sinuakin!

  Jo: Hauskaa! Missä se on? Taisin kuvan ottaneelta ystävältäni sitä jo kysyä, mutta olen unohtanut…

 2. Chatrin: Joo, mä saan ihan puolessa päivässä jo kaiken levälleen. Vaatteita on jokapuolella, tiskit lojuu ja pöydällä ei mahdu edes syömään. Onneksi se vaatii usein kuitenkin vain pikasiivouksen. 🙂

  A kiss from the past: Joo, sen on piirtänyt lahjakas ystäväni! Tosi hieno kyllä! Pisarakortin on tehnyt yksi ihana poika ja Love-kortin on kuvannut toinen ystäväni ja pilkahtaa siellä myös yhden lapsukaisen tekemä kortti. 🙂

 3. Aina löytyy hyvä syy pitää illanistujaiset! Upean, piirretyn kortin olet saanut! Ja meiltäkin löytyy noita Habitatin erivärisiä tuikkuja. Ovat kivannäköisiä kirkkaissa Kivi-tuikkukupeissa.

 4. Love teksti löytyy toiselta linjalta, kalliosta. Se on mun kaverin ja sen opiskelukaverin tekemä. Se oli niiden yksi kouluprokkis. Kerroin kaverille että niiden työ on päässyt tänne blogiin… oli kovin otettu. Käski sanoa terkkuja!!

 5. Oho, miten mä en oo huomannut että täällä on vielä kommentteja, kiitos teille. 🙂
  Ja Love Rules, hauskaa! Kiitos terveisistä ja hieno työ! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s