Orkidea

 

Kylläpä minua nyt on hemmoteltu kukilla vähäksi aikaa! Liljojen ja ruusujen sekä peikonlehden lisäksi kodissani asuu nyt myös ihastuttava, pikkuruinen miniorkidea. Lähdin maanantaiaamuna entisen poikaystäväni äidin ja veljen seuraksi ( kyllä, luitte oikein ) Ikeaan epäviralliseksi sisustuskonsultiksi, eli lähinnä höpöttelemään ja sanomaan painavia mielipiteitä sisustustauluista. Exän veli ei joko oikeasti uskaltanut ostaa seurassani tusinataulua tai sitten innostui aidosti muista ehdotuksistani. Minusta paras ajatus olisi ostaa taidetta minulta ( hih, tietysti! ) tai sitten tehdä kehyksiin oma sommitelma esimerkiksi levyjen kansista tai korteista. Täytyy käydä myöhemmin katsastamassa mitä mies on ostamiinsa kehyksiin keksinyt. Ai niin, ja siitä orkideasta. Sen sain lahjaksi kantoavusta ja seurasta! Kivaa!

 

 

Nyt on muuten todella tultu siihen, että kuvaaminen päivän”valossa” ei ole enää herkkua. Pahoittelen siis nyt ja tulevaisuudessa kuvien puuromaisuutta. Pitäisi saada aikaiseksi käyttää jalustaa tai lukea hieman kameran käyttöopasta. Itseni tuntien jään odottelemaan kevätauringon paluuta!

4 thoughts on “Orkidea

  1. Olen ajatellut ihan samaa viime viikonlopusta lähtien, eli että kuvien ottaminen ei ole syysvalossa mitään herkkua. Eilen olin etätöissä kotona loppupäivän ja sen vuoksi sain edes jonkun näköiset verhokuvat otettua. Illalla se ei olis ollut enää mitenkään mahdollista. Jalustaa, kun mulla ei ole. Tosi tylsää, kun ei oo enää valoisaa, yhyhyy. Mutta miniorkidea on tosi söpö!

  2. Chatrin: Täytyy vaan ottaa kaikki irti jos sattuu aurinko pilkahtelemaan! Silloin sitä haluaisi olla samaan aikaan ulkona äkkiä kameran kanssa heilumassa ja samaan aikaan kotona kun kerrankin valo siivilöityy kauniisti ja saisi otettua kotikuvia…Näillä mennään! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s