Facebook ja designhuutokauppa

Tervehdys viikonloppuunne ystäväiset! Minä vietän sitä hyvin rauhallisesti ihan vain kotoilemalla ja piipahtamalla ystävien luona. Huomenna minulla on työpäivä, joten ei ole luvassa sunnuntailaiskottelua, paitsi ehkä illaksi voisin varata edes vähän suklaata.

Te jotka vierailette facebookissa, niin blogiani on nyt mahdollista seurailla sieltä. Ajatuksena on myös linkkailla kaikkia kivoja juttuja, joita putkahtelee eteen ja joita ei tänne tule laiteltua. Linkki löytyy pikkuruisena sivusta tai kuvaa klikkaamalla.

Järjestelin muuten linkkiluetteloani  uusiksi ja se on vielä hieman kesken. Olipas kivaa laittaa kaikki järjestykseen ja monet linkit oli niin vanhoja ja vei ihan vääriin osoitteisiin. Käykääpäs siis kurkkailemassa suosikkejani!

Ihanaista viikonlopun jatkoa! Ja hei,  jos asutte Helsingissä tai läheisyydessä, niin huomenna sunnuntaina järjestetään Designhuutokauppa Adams-salissa osoitteessa Erottajankatu 15-17. Huutokaupassa on myynnissä paljon erilaisia suomalaisia merkkejä kuten Tonfisk, Muurla, Magisso ja Finlayson. Ja osa huutokaupan tuotosta lahjoitetaan Suomen Mielenterveysseuran nuorten mielenterveystyölle. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja ovet aukeavat kello 14.00 lähtien, huutokauppa alkaa 14.30. Lisätietoa täältä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s