Pehmeää ja lämmintä, kiitos

 

Sunnuntai. Tällä hetkellä kaikkein lempparein on tuo kofeiiniton vihreä tee. Voi juoda iltaisinkin monta kupillista. Villasukat. Pehmein villatakki. Suklaata. Kynttilät. Siinä se.

 

Advertisements

17 thoughts on “Pehmeää ja lämmintä, kiitos

 1. Hiphei Saija! Pitkästä aikaa. Kuullostaa juuri sellaiselta sunnuntai illalta, josta minäkin tykkään. Kaivelin kans lempi villasukat esiin ja uusia toivotaan taas pukilta. Nuo clipperin teet on kyllä herkkuja. Mulla menee paljon sitä valkoista teetä, jossa appelsiinia. Hmmmm…Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

 2. Miten rauhoittavia kuvia! Aivan täydellinen sunnuntai. Eroaako tuo kofeiiniton vihreä tee maultaan kovastikin tavallisesta vihreästä teestä? Paketti on ainakin pirteämmän värinen.

 3. Suveliina: Heippa! Ihana kuulla sinusta! 🙂 Uudet villasukat kelpais minullekin. Lempparit uhkaa aina kulua puhki. Pitäisi opetella tuo kutomisen jalo taito! Aurinko aja iloa viikkoosi!

  A kiss from the past: Moikka! Täytyy nautiskella tästä rauhallisesta vuodenajasta ja kotoilusta! Pukka-teet on kyllä ihanan näköisiä ja vielä tosi hyviäkin, vaikka omalle budjetille vähän liian kalliita, että harvoin raaskii ostaa. Kivaa uutta viikkoa ja öitä!

  Hosuli: Rauhallinen on fiiliskin, sellainen hyvin hidas ja leppoisa. 🙂 Minusta ei eroa. Olen tykästynyt ihan tosi kovasti, kun yleensä juon aina maustettuja vihreitä, mutta nyt olen tajunnut, että tykkään paljon ihan pelkästä vihreän teen mausta. Pakkauskin on ihastuttava kyllä!

  Suvi: Kivaa kuulla, että tunnelma välittyi! Rauhallista sunnuntaiyötä sinnekin ja energiaa alkavaan viikkoon!

  Pieni mopo: Ihanaa että osataan panostaa ulkonäköön. Se on totisesti puolijuomaa, jos niin voi sanoa. 🙂 Ja kun makukin on hyvä, niin pisteet!

 4. Ihania pehmeitä fiiliksiä! 🙂 Ja mahtava määrä teepaketteja. Niistä on hyvä valita just sen hetken fiiliksen mukainen. Blogisi on ihana. Tykkään just tämmöisestä tunnelmasta! Voi hyvin!

 5. Aini: Kiitos! Kuppi on mulle rakas, isoisoäitini vanha ja käsin maalattu. Varjelen sitä huolella, mutta käytössä toki. 🙂

  Sini: On kiva valita tee fiiliksen mukaan, nyt juon juuri kamomillaa…ajattelin että jospa se rauhottaisi, eikä haittaisi yöunia. Kiitos sinulle kovin ja hyvää oloa sinnekin!

 6. Miss M: Mulla on lähes joka päivä sellainen olo että suklaata on saatava , apua! 🙂 Rakkaimmat astioistani ovat isoisoäidiltäni perittyjä. Kirppareilta ja antiikkikaupoista tulee osteltua myös jos löydän jotain ihanaa edullisesti. Äidiltä olen myös kauniisti pyytänyt ( =kinunnut )muutamia ihania. Kauniisiin astioihin tulee kyllä himo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s