Juhlat ja juurekset

 

Ystäväni valmistui, joten eilen juhlimme kera mansikkamargaritojen ja herkkujen. Tunnelma oli ihana ja iloinen! Herkuista puheen ollen, huomenna starttaa taas Uuden Mustan Paluu juureksiin-viikko uudella juureksella. Sofie haastoi minut ja olen innoissani siitä että minun täytyy tehdä ruokaa ensi viikolla. Siitä on hyvä lähteä!

Haluaisin haastaa muutaman blogin mukaan ja minua kiinnostaa kovasti minkälaisen juuresherkun loihtisi Anna Koemaistaja-blogista?  Entä millainen annos syntyisi Avaruusaseman keittiössä? Suvin ruokakuvat saavat aina huokailemaan, joten haaste lähtee myös Vähän vinoon-blogille. Otatteko haasteen vastaan? Jos otatte, niin pyydän että Uusi Musta lähettää teille tarkemmat ohjeet ja ensi viikolla sitten kokkaillaan!

 

 

8 thoughts on “Juhlat ja juurekset

  1. Saija, ihanaa, että ajattelit mua. Lähden tietysti mukaan. Ja kiitos, että vinkkasit uudesta kauniista blogista (tarkoitan siis minulle uutta tuttavuutta Vähän vinoon -blogia). 🙂

  2. A kiss: Kerrotaan! Ystävän kodista löytyy vaikka mitä söpöä… 🙂

    Anna: Huippua että oot mukana! Tämä haaste tuli hieman nopeasti, sillä juuresherkku olisi loihdittava jo tällä viikolla, mutta luulen että ohjeet tulevat hyvin pian sähköpostilla. Ja voin varmaan paljastaa että juureksena on nauris. 🙂 Ja ole hyvä vinkistä. Jäät varmasti koukkuun Suvin blogiin, se on ihana.

  3. Kuvistasi välittyy, että teillä on todella ollut iloinen ilta!
    Muutama kaverini valmistuu näin joulun alla ja olen jo ihan fiiliksissä siitä itsekin! En tiedä milloin itse valmistun, mutta kavereiden valmistumiset antavat porkkanan omalle valmistumisellenikin 🙂

    Oodottelen jo kovasti juures-postaustasi 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s