New Yorkin tuliaisia

Poikaystävä palasi pitkältä Amerikan matkalta ja sain New Yorkista tuliaiseksi kupposen, jota olen haaveillen vilkuillut muun muassa Vihreän talon keittiössä.

 

 

Kupin värit tuovat mieleeni kupit lapsuudestani. Jos tällaiset kupit ikinä tulevat vastaan minua jossakin, niin ostan varmasti. Varsinkin tuo sydänkuppi olisi todellinen löytö, sillä siihen liittyy monia muistoja. Jos jollakulla on tuollainen myydä, niin täällä ostaja! Luulen että kukkakuppi on helpompi löytää.

 

8 thoughts on “New Yorkin tuliaisia

 1. Valkoturkoosit kahvikupposet ovat ihanat! Ostin vastaavat valkokeltaiset Hietalahden torilta kesällä huokeaan 12,- €:n parihintaan. Voi sitä riemua:)

 2. Hosuli: No on. 🙂

  Marge: Joo, nuo pikkukupposet on kyllä kivat! Niitä aina välillä tulee vastaan eri väreissä. Mulla ei oo niihin vielä löytynyt lautasia…

 3. noi arabian turkoosit on söpöt! niihin vaan kun löytäisit sen aluslautasen, se on vain lautanen jossa on paksu rantu samaa sävyä kuin noissa kupeissa..
  kylläpä oli tutun näköistä noissa lapsuuskuvissa 😀 tuo sohvapöytä ja keittiöntuolit näyttää todella tutuille: D nykimukissa on tosiaan samaa henkee kuin mitä noissa lapsuuskupeissa 🙂

 4. A kiss from the past: Täytyy pitää silmät auki kirppareilla! Nyt olen pitänyt turkoosien kanssa valkoisia pikkulautasia, jotka sattuvat sopimaan kivasti. Lapsuuskuvia on kyllä jännä katsoa. Välillä menee tunteja kuin tuijottelee jokaisessa kuvassa yksityiskohtia. 🙂

  Annika: Eikös! 😉

 5. Tuo on kyllä pähee! Mulla on samanlaisella fontilla/lookilla iso rintapinssi, joka tuli aikanaan vastaan kirpparilla. Pakkohan se oli ostaa vaikken nykissä ole vielä päässyt käymäänkään.

  🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s