Valkoinen taso

Pitkään pohdittuani mistä saisin hankituksi haaveilemani valkoisen tason pienimmällä budjetilla, se yhtäkkiä juolahti mieleeni. Keksin käyttää purkamani hyllyn ylintä ja alinta palaa hyödyksi, sillä siinähän minulla oli juuri haluamani pituiset ja levyiset palat! Kokosin levyt kaiuttimien päälle pitkäksi tasoksi. Tavaraa ja kirjoja on hieman liikaa säilytystilaan nähden, mutta tämä on taas näitä ” sarjassamme väliaikaisratkaisuja “. Vaihtelu tuntuu kivalta ja on mukavaa kun seinää ei peitä nyt mikään korkea. Tuntuu siis valoisammalta ja tilavammalta. Tulevaisuudessa ajatuksena olisi kuitenkin sellainen taso, jonka alla olisi säilytystilaa ja mahdollisesti niin että kaikki asiat eivät olisi näkyvillä. Haluaisin kovasti välttää sekatavarakauppa-fiilistä pienessä kodissa. Asian tietysti voisi ratkaista se, että tavaraa olisi vähemmän…

 

Tämä oli samalla minun DIY-Ikea-vinkki! Löysin nimittäin Decor8-blogista hauskan postauksen, jossa oli käytetty mielikuvitusta jo olemassa olevien huonekalujen tuunaukseen. Olen nimittäin ostanut hyllyn vuosia sitten Ikeasta ( kuten kaikki varmasti tunnistavat ) ja se on palvellut kyllä oikein hyvin. En osaa kuvitella että ostaisin enää mitään huonekaluja tai melkein mitään muutakaan uutena. Yleensä aina löytyy jotain persoonallisempaa käytettynä. No, mitäs mieltä olette? Näyttääkö liian levottomalta? Se on ainoa asia mikä minua tässä järjestelyssä häiritsee, että asioita ei oikein saa piiloon.

Advertisements

13 thoughts on “Valkoinen taso

 1. Saija, näyttää tosi hyvältä väliaikaisratkaisulta. Mäkin ostan lähes kaikki huonekalut huuto.netistä. Ikeasta tulee hankittua lähinnä säilytyslaatikoita tms.

 2. Mulla on tuo samainen hylly lokeroa isompana. Ostin siihen viisi upotettavaa kaappia, niin sain osan tavaroista piiloon.
  Edelleen kyllä pitäisi karsia tavaraa.

 3. Johanna: Kiitos! Tuntuu kyllä tilavammalta ja kivempi fiilis vaihtelusta!

  Hosuli: Kivaa! Hih, kuulostaa että odotit multa jotain räväkämpää tulosta? 😉

  Chatrin: Sama täällä, terveisin toinen hamsteri. 🙂

  Anna: Mä en oo edelleenkään huutanut mitään huuto.netistä, vaikka olen kuullut monien tekevän sieltä huippuja löytöjä. Sinäkin siis. 🙂 Ja kiitos!

  Nalle: Minä haluaisin kanssa karsia…kaikkeen sitä aina vaan kiintyy. 🙂

  Nooruska: Kiitos! No siinä olet kyllä oikeassa, että tuohon hyllyyn saa mahtumaan uskomattoman paljon!

 4. Haha. 😀 Ei vaan lähinnä että korkean hyllyn sai muutettua noin tyylikkääksi matalaksi versioksi, eikä silti näytä yhtään sotkuiselta, vau. 🙂 Tykkäsin nimittäin niistä ennen-kuvistakin.

 5. Pingback: Kirjahylly | Cosy Home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s