Hurjan kivoja lahjoja

 

Sain joululahjaksi hurjan ihania asioita, kuten nämä kuvissa näkyvät itse tehdyt villasukat, kynttilä ja vartalonkuorinta – käytännöllisiä ja kauniita lahjoja. Itseasiassa nämä lahjat olivat niin inspiroivia, että olen heilunut täällä puikkojen ja virkkuukoukun kanssa itsekin ja innostunut myös askartelemaan. Näytänkin teille ensimmäisen tekeleeni, kotvan päästä.

5 thoughts on “Hurjan kivoja lahjoja

  1. Minä olen lähiaikoina myös ollut (omituisen!) innostunut kaikista käsitöistä, olen jopa tehnyt kynttilöitä, askarrellut ja nyt anoppi osti jouluksi kutomiskirjan kun mainitsin että se olisi hieno taito opetella. (Olen autuaasti unohtanut kaikki ala-asteen kamalat villasukka/myssy-kokemukset)

    Vähän jo selailin kirjaa mutta en ole vielä uskaltanut ostaa puikkoja ja lankaa. Ehkä tässä lähiaikoina 🙂

    Ja käytännölliset lahjat ovat ihan parhaita, pitäisi pistää kieltoon kaikki mahdollinen krääppä ja voi, ne suklaarasiat. Yritin piilottaa namirasiavuorta vaatehuoneeseen, olkoon siellä ensi vuoteen..

  2. Suvi: Hauskaa että sullakin on käsityöinnostukset meneillään! Olisi kyllä hienoa osata tehdä villasukat ja lapaset, neuletakeista puhumattakaan itse. Luulen että oma innostukseni on lähtenyt siitä, että ukkini (!) ei ole enää kutomassa minulle sukkia ja lapasia. Nyt on opeteltava itse. Mutta se on kyllä hyvin koukuttavaa puuhaa. Ei malta lopettaa, kun on aloittanut. Ala-asteelta tuli mieleen, että kaikki mitä silloin tein oli jättimäistä kokoa…niin isoa miestä ei olisi löytänyt, etteikö sukat olisi olleet liian isot. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s