Story Hotel / Stockholm

Minulle on mahdotonta järjestää yllätyksiä, sillä haluan aina ja heti tietää kaiken. Koska muuten en kestä. Tai yllätysten on oltava niin yllätyksiä ettei niitä saa mainita, kuin vasta sillä nimenomaisella hetkellä kun yllätys tapahtuu. Sain poikaystävältä huipun joululahjan: yhteisen pikkuloman Tukholmaan. Hotelli onnistui ( yllätyksekseni) pysymään yllätyksenä loppuun asti. Ihana valinta, sanon minä. Aivan ihastuttava. Jos siis ikinä etsitte kaunista, viihtyisää,  suloista ja persoonallista hotellia Tukholmasta, tässä vinkki: majoittukaa Story Hoteliin.

 

 

P.S. Sama pätee muuten yllätysten suhteen siinäkin, jos minun pitäisi yllättää joku. Oi oi, se on vaikeaa. Luultavasti hihkun salaisuuden suustani että ” hei kato mulla on sulle tämmönen, jeeee! “.

8 thoughts on “Story Hotel / Stockholm

  1. A kiss from the past: Kiitos! Yllätykset on kyllä ihania, antaa ja saada. 🙂 Nyt onkin pitkästä aikaa vapaa viikonloppu, sillä yleensä olen aina töissä. Kiitos siis toivotuksista! Sinulle huippua viikonloppua myös!

  2. Suvi ja Johanna: Oli kyllä ihana päästä oikeasti kivaan hotelliin. Paljon taidetta ja nättejä, harkittuja yksityiskohtia. 🙂

  3. Kiitos infosta. En ole tutlialsesoa aikaisemmin kuullutkaan. Kyseesse4 ei siis ilmeisesti aito E.A:n tuotos? Tai en ole ainakaan itse tf6rme4nnyt kuin siihen “isoon” Pallotuoliin. Joka olisi aivan ihana, mutta mutta… no se hinta! :/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s