Vinkkejä Tukholmaan

Olen luultavasti huonoin kertomaan mitään Tukholmasta, mutta vinkkaan nyt kuitenkin vielä muutaman paikan, joissa kävimme ja joita voin ilolla suositella. Toivotaan että lista kasvaa sitten tulevaisuudessa. Olen muuten alkanut tekemään matkalistoja paikoista, vasta Berliinistä ja Tukholmasta, mutta niitä on sitten kiva täydentää muiden vinkeillä aina kun jotain kiinnostavaa tulee vastaan. Matkaseuralaiseni paikantaa myös kaikki kivat kohteet aina omalle googlekartalle muistiin. Kätevää.

 

Gallery Steinsland Berliner Bondegatan 70. Minulla on muistissa jonkinlainen gallerialistaus, joten jos joku haluaa niin lupaan lähettää vinkit sähköpostiin.

 

Nytorget Urban Deli Nytorget 4.  Ihan superhyvää ruokaa! Hymyilin syödessäni, kun olin niin onnellinen siitä, että sain niin täydellisen salaatin. Henkilökunta oli ihanaa, erittäin ystävällisiä ja tarjosivat vielä minttuteet. Ravintolabaarin yhteydessä on myös kattava lähiruokapuoti.

 

Östermalms Saluhall, Östermalmstorg 114. Söimme Planet Foodissa oikein hyvät, ruokaisat salaatit.

 

 

Cafe String, Nytorgsgatan 38. Tunnelmallinen, rento kahvila. Vaikutti ainakin päiväsaikaan olevan nuorison suosima hengailupaikka. ( Oi ei, tunsin siis itseni vanhaksi!) No mutta siis oikein kiva paikka ja näyttävät tarjoavan viikonloppubrunssiakin.

 

 

Kaikenkaikkiaan Sofon alue oli kiinnostava putiikkeineen. Sinne suuntaan seuraavallakin kerralla. Kiitos Mollalle siis tästä kivasta vinkistä:  SoFo. Jos olisi ollut enemmän aikaa olisin testannut monta kiinnostavaa kahvilaa, kuten: Vurman, Cafe Saturnuksen tai Gildas ruminModerna Museet on myös aina listalla ja kivat putiikit kuten Granit, jossa tulikin piipahdettua.

Jos mielitte vinkkejä sisustusliikkeistä, niin sekä Avaruusasema että Kotilo ovat tehneet kattavan listauksen kivoista sisustusputiikeista. Käykää kurkkamassa! No niin, se Tukholmasta. Ja jos teillä on edelleen jotain suosituksia, niin niitä otetaan aina vastaan. Lisäilen niitä sitten Tukholma-karttaani odottelemaan seuraavaa kertaa.

Kivaa alkanutta viikkoa!

7 thoughts on “Vinkkejä Tukholmaan

 1. Johanna: Olepa hyvä, mutta oi ei, miksi en muistanut että sullakin on ollut loistava Tukholma-kartta! Hei, minäpä lisään linkin sun sivuille kanssa. Kiitos kun vinkkasit!

  Molla: Jee, hyvä! Kiitti vielä! 🙂

 2. Ohoo, olin jotenkin missannut tämän postauksen. String oli kyllä kiva paikka! Siellä oli pöydät ja tuolit ikkunalaudalla, hauskaa.

  Nuo salaattipaikat kuulostaa ihanilta. Kävittekö Hermansissa, joka sijaitsee Fotografiskan ja Viking Linen sataman lähellä Södermalmilla? Jos ette, niin ens kerralla kantsii mennä! Yksi parhaista ravintoloista evör. 🙂

 3. Hosuli: Joo, mä tykkäsin kanssa Stringin rennosta ilmeestä ja ikkunalaudoilla istuskelu on aina kivaa, kun voi seurailla kadulla kulkevia ihmisiä. Me ei ehditty Hermansiin, mutta ens kerralla on siis mentävä! Kuulostaa huipulta näin kasvisherkuttelijalle! 🙂

 4. Heippa! Pitkästä aikaa täällä vierailemassa. 🙂 Blogien lukeminen on ihan retuperällä nykyään, kiitos ajankäytön..

  Urban Deli + Cafe String on kyllä ihania, samoin Granit! Miten tuossa kaupungissa tuleekin aina käytyä liian harvoin.

 5. June: Kivaa kun piipahdit! Ja kuule sama juttu mulla – ei meinaa millään ehtiä lukea blogeja…joulusta lähtien oon ollut ihan jäljessä. 🙂
  Sanos muuta, Tukholma on ihan lähellä ja silti tulee niin harvoin käytyä. Toivon että kesällä olisi mahdollisuus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s