Värikyniä, vihkoja ja papereita

 

Olisi hurjan kivaa, jos saisi vain hypistellä kyniä, kokeilla eri värejä, värittää, piirtää, maalata, suunnitella ja toteuttaa ja viettää paljon aikaa työhuoneella. Harmillisesti työntekoon kuuluu paljon muutakin. Niin paljon, että tuntuu ettei aika riitä siihen ihanimpaan ja kivoimpaan, eli itse tekemiseen. Se muu on teos- ja näyttelysuunnitelmien kirjoittamista, papereiden täyttämistä, cv:n korjailua, apurahahakemuksia, nettisivuja ja kaikkea muuta mitä tehdään vain koneella istuen.  Kirjoittaminen tuntuu olevan todella vaikeaa tällä hetkellä. Jokaista lausetta saa miettiä puoli tuntia. Jos täällä on siis hiljaista, niin se johtuu siitä että kotitoimistossa riittää töitä.

Kauniit vihkot, kalenteri  ja kierrekansiot kyllä auttavat siinä, että paperitöistä voi nauttia edes hitusen enemmän. Pikkutussit ostin Berliinin matkalta Mujista. Tämän vuoden Illustration Now-kalenteri on lahja ystävältä. Päällystin sen vain rauhallisemmaksi. Ihan maailman ihanimmat kynät löysin Akateemisesta ja voi kun haluaisin niitä kaikissa väreissä! Ne on nuo Ferby-puukynät.

Mitä teille kuuluu?

5 thoughts on “Värikyniä, vihkoja ja papereita

 1. Paljon pirteämpää nyt, kiitos ihanien ja värikkäiden kuvien! Kyllä se siitä, jaksat vaan puskea nuo tylsemmät hommat alta pois, niin voit sitten taas keskittyä siihen parhaimpaan puoleen työnteossasi 🙂

 2. tosi hienot värit näissä värikynäkuvissa! iski heti isnpiraatio.
  Noi LYRA ferbyt on upeita!!! ooo tulee ihan lukioajat mieleen ja mun ihana suomalais-saksalainen kuviksen ope! meillä oli noi lyran kynät käytössä silloin.. ojjoij mulla on vieläkin niitä pussi täynnä ja aina tulee hyvälle tuulelle kun niitä katselee ja niillä piirtelee. muistelen että noi lyrat on tosi ekologisia ja kasvi/mineraalipohjaisia. ja mitkä värit!
  ihanaa päivää sinulle!

 3. Voi mitä ihania juttuja! Mulla on melkoiset kynä- ja paperivarastot menneiltä vuosilta, pitäis käydä niitä läpi ja muistaa askarrella ja piirrellä enemmän. 🙂

  Nuo puuvärit on kyllä jotenkin superhienot. Inspiraatiota hyvistä välineistä ja sitä rataa.

 4. Marinella: Kivaa, että värit piristi! Kiitos tsempistä, pakkohan se on tosiaan välillä ahertaa noita tylsempiä juttuja, vaikka mieli tekisikin työhuoneelle. Kyllä se tästä!

  A kiss from the past: Hei hauskaa, että noi kynät on sulle tuttuja! Heti kun näin ne kaupassa niin piti kokeilla, sillä näyttivät siltä, että niistä tulee kunnolla väriä. Ihastuinkin heti! Jotain tuttua niissä oli, joten ehkä sitten meilläkin on koulussa noilla piirretty, vaikka en kyllä muista. Voi mäkin haluan niitä pussillisen! 🙂

  Hosuli: Kiitos, hyvistä välineistä se inspiraatio usein lähteekin! En ole piirtänyt aikoihin ja nuo kynät sai mut innostumaan. 🙂 Kaivapas säkin välineet esille!

  Heidi: Monet ovat opiskeluajoilta, mutta nyt on ollut innostusta vähän uusiinkin väreihin! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s