Väriterapiaa

 

Olen ollut tänään lähinnä sanaton ja ihmetellyt vain elämää. Olen koittanut kirjoittaa tähän puoli tuntia lauseita, jotka kaikki tuntuvat merkityksettömiltä. Joskus on tällaisia päiviä, mutta onneksi uskon ja tiedän että jonain toisena päivänä on paremmin. Tiedätte varmaan tunteen, kun haluaisi kantaa rakkaan ihmisen murheista edes puolet, jotta toisella olisi parempi olla. ❤

Aamulla näin parhaaksi kattaa pöytään mahdollisimman värikkään aamiaisen. Väriterapiaa, värienergiaa, mitä ikinä, mutta piristää kummasti, niin se vain on. Värikkäitä ja kauniita astioita on kivempi tiskatakin, totesi ystäväni kerran ja oikeassa oli.

Kukat tuovat myös niin paljon iloa. Sekin on fakta. Kuvissa näkyy myös kolme uutta asiaa, jotka löysin kirpparilta ja ne vasta kivoja ovatkin: lautanen mintunvihreillä reunoilla, violetti- ja lehdenmuotoinen lasikulho.

Ajatukseni hyppelevät miten sattuu, mutta sellainen vielä tuli mieleen, että nämä ihanat, aurinkoiset päivät ovat tuoneet mukanaan tarpeen ikkunoiden pesusta. En oikeasti näe niistä kunnolla ulos, koska ovat niin noen peitossa.

Ai niin, meinasin tipahtaa tuolilta, kun tulin tänne blogiin ja en meinannut tunnistaa areenaani. Huh, välillä on hieman sulattelemista näissä vaihtelevissa taustoissa.

7 thoughts on “Väriterapiaa

  1. Myös nämä kuvat toimivat terapiana – kiitos! Huiput löydöt, tuo kukkavati on samalla niin järkky, ja samalla niin kaunis. En tiedä olisinko itse tajunnut kirppikseltä napata mukaani. Pääseekö sun luokse joskus aamupalalle? 🙂

  2. Maire: Uskon että tuo lasikippo herättää kyllä tunteita suuntaan jos toiseenkin! Minua se kiehtoo ja tuijottelen sitä vähän väliä. 🙂 Hei, sehän ois muuten ihan loistava idea, nimittäin yhteinen aamupala tai brunssi! Järjestetään, jooo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s