Punaista

 

Heiiii, nyt minua kyllä huijataan. Ei voi taas olla perjantai! Viikot menee niin nopeasti, että kohta tämä blogi on täynnä vain perjantain värejä! Apua! Voin tietysti ajatella tämän niinkin, että olen ehtinyt tehdä kaikkea muuta kuin bloggailla, joka pitää kyllä kutinsa. Olen ulkoillut monena aamuna auringossa ja nauttinut ystävien seurasta aamupaloilla ja teehetkillä, käynyt katsomassa ihan mahtavan hyvän dokumentin ja oikeasti tehnyt myös paljon töitäkin ( jotta ette ihan laiskuriksi luule ). Olen “saanut” olla peräti kuusi päivää poissa niistä niin kutsutuista palkkatöistä ja voinut pyhittää nämä päivät maalaamiselle. Se on ollut parasta.

Kuvassa ystävältä saadut ( ja kauan himoitsemani ) punaiset korkkarit, jotka kaipaavat suutaria, paras eväs=omena, vanha henkari, mummolta saatu maatuska, lapsuuden View-Master, kirpparilta löytynyt vanha kouluvihko ( jee! ) ja kirjoja. Uusin kirjoista on päällimmäinen Äiti-Venäjän aapinen, jonka ostin viidellä eurolla Tiedekulmasta ( suosittelen kulman Ihana-kahvilaa ). En ole vielä lukenut kirjaa. Onko joku teistä?

Advertisements

2 thoughts on “Punaista

  1. Oijjj, ihania puna-asioita, huokailee kasarilapsi. Olis kyllä huippua löytää oma View-master jostain varaston perukoilta! Ja ompa mulla ollut samanlainen maatuskakin!

  2. LittleB: Multa löytyy vähän mitään punaista, mutta nuo lempiasiat tuossa värissä riittää. Törmäsin juuri antiikkimessuilla mustaan view-masteriin, hieno oli sekin. Toivottavasti sä löydät omasi! Siitä on ollut iloa ystävien lapsillekin, vaikka tulee sitä itsekin katseltua silloin tällöin. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s