Mustaa ja valkoista

Tämä perjantai on niin kaunis ja aurinkoinen, että värien sijaan tänään mustavalkoisia kuvia. Kuvissa on monia lempiasioitani, kuten Pentaxin vanha järjestelmäkamera, joka on ikuisuuslainassa ystävältäni. Valokuvia ajalta, jolloin vielä kuvasin filmille juuri tuolla kameralla, ollessani vaihdossa Glasgow’ssa valokuvauksen osastolla. Oi, voisinpa palata hetkeksi siihen aikaan! Jonain päivänä vielä otan tuon filmikameran taas käyttöön. Houkuttaa kovasti! Joy & Live-kortit ovat ihastuttavan Johanna Lehtisen suunnittelemat. REVS-lehdet ovat minusta niin hienoja, että huokailen jo pelkästään kansia katselemalla! Olen niin ylpeä, että ystävieni huivi ja kimono löytyvät lehden sivulta 17! Jee, hyvä Haldin!

Mieheltä omittu ruutupilkkuhuivi ja Finlaysonin kangaskassi ovat tehokäytössä aina.

 

Femme fatale-laatikko on luultavasti 80-luvulta ja pelastin sen roskiskohtalolta ollessani aikoinani töissä alusvaateliikkeessä. Pilkkukupit ovat Clas Ohlsonilta, kuten myös pilkkupaperi, jolla olen päällystänyt laatikot.

Nyt ulos, sillä minä sain vilkkaan koirakaverin kylään viikonlopuksi. Se ja tämä aurinko piristää niin paljon, että aion laittaa keväiset sukkahousut ja punaista huulipunaa. Kokeilin jo aamulla, virkistävää kertakaikkiaan, sanoo nainen, joka ei koskaan ole oppinut huulipunien päälle.

Aurinkoista ja kivaa viikonloppua teille ja kertokaahan jos teillä on jotain kivaa tiedossa!

4 thoughts on “Mustaa ja valkoista

  1. Heidi Caterina: Kiitos! Nuo Revsit ovat kyllä niin kauniita ja laadukkaita lehtiä. Hyvä suunnitelma, toivottavasti löydät kameran! Mulla on tuo ihan käytössäkin, tosin en ole aikoihin kuvannut filmille, mutta aikeina on vielä jonain päivänä. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s