Kaunis, harmaa aamu

 

Heräsin aamulla siihen, että eilen löytämäni oksa piirtyi kauniisti verhon takaa ja koira kipitti kohti tyynyäni aikeinaan sukeltaa peiton alle. Harmaa aamu, kahvi loppu ja jääkaappi tyhjänä. Harmaisiin aamuihin auttaa aina kaunis kattaus ja hyvä musiikki. Tänään olen kuunnellut Michael Kiwanukaa. Löysin muutaman palan kuivettunutta ruisleipää, joka on onneksi niin hyvää, että maistuu kuivanakin, tomaatteja, pari salaatinlehteä, pakkasesta mustaviinimarjoja ja muutamia hedelmiä ja maustamatonta jogurttia, joista pyöräytin smoothien. Haudutin pannullisen hyvää teetä ja kävin koiran kanssa lenkillä tihkusateessa. Mukavan rauhallista. Hyvä olo. Eilen oli täydellinen, aurinkoinen sää ja kävimme katsomassa, miten keväiseltä kasvitieteellisessä puutarhassa näyttää. Vielä lumiselta, mutta penkeillä oli mukava ottaa aurinkoa. Suurin ilon aihe oli kaunis, käpyjä täynnä oleva oksa, jonka löysin maasta, sekä muutama pienempi kuivahtanut kukkaoksa, jotka oli saatava kotiin.

Leppoisaa lauantaita, kauniit sielut.

P.S. Käykääpäs lauantaipuhteiksenne osallistumassa A kiss from the pastin arvontaan, jossa palkintona hipiää hemmottelevaa luonnonkosmetiikkaa. 😉

9 thoughts on “Kaunis, harmaa aamu

  1. Katri: Kiitos paljon! 🙂

    A kiss: Voi kiitos, ihana kuulla ja ite oot! 🙂 ❤

    Visitor: Niissä on myös hyvänä puolena, että ovat ja pysyvät samanlaisina ilman hoitamista. 😉 Kiitos kovasti kivasta kommentistasi!

  2. Pingback: Huhtikuun turinoita | Cosy Home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s