Pääsiäisenä

 

Pääsiäinen. Tuulee, on märkää ja tihuttaa lunta. Sain äidin seurakseni ja käveltiin sateenvarjojen kanssa Regatan lämpöön, jossa kuunneltiin Olavi Virtaa ja syötiin korvapuustit. Äiti toi ihanat narsissit, jotka pitävät pientä kahinaa ikkunalaudalla, kun vauhdilla puhkeavat kukkaan yksi toisensa jälkeen. Huomiseksi on onneksi luvattu parempaa ilmaa. Vaikka mikäs täällä sisällä ollessa. Luetaan kirjoja ja lehtiä, juodaan teetä ja höpistään.

Tälle perjantaille ei tullut väriä, paitsi näitä pääsiäisen värejä. Minä olen ollut kiireinen, stressaantunut jopa, joten bloggailukin on hieman harvempaa nyt tovin. Nyt kuitenkin rauhoitun nämä pyhät, enkä mieti töitä. Paitsi unissani aina maalaan upeita maalauksia, jotka eivät koskaan näytä samalta, kun pääsen työhuoneelle.

Kirjoitan muuten aina, poikkeuksetta, pääsiäisen päänsisäiseksi. Joka kerta saan korjata.  Joten hyvää päänsisäistä, te kultaiset!

 

6 thoughts on “Pääsiäisenä

 1. Ihanan piristäviä kuvia tähän räntäsateiseen päivään! =) Tuo Regatta onkin kokeilematta, vaikka on ihan kävelymatkan päässä kotoa…

 2. Päänsisäinen onkin hyvä nimitys pääsiäiselle 🙂 – siksi siitä taidankin niin tykätä, kun pääsiäiseen ei liity minkäänlaisia paineita, kukkia ja hyvää ruokaa ja se on siinä. Leppoisaa pääsiäistä sinnekin!

 3. Hyvää pääsiäistä! Meinasin mennä Regattaan mutta meninkin sitten espanlavan kahvilaan, josta postasit aiemmin.
  Ja minunkin äiti tulee käymään sunnuntaina, samasta kaupungista mistä sinunkin…
  Kauniita kuvia taas 🙂

 4. Hyvä että sattui sitten tuo arvontavoitto samaan syssyyn- stressaavan arjen karuselli kaipaa aina vähän irtiottoa ja hemmottelua. Päänsisäinen on hieno nimitys pääsiäiselle ja kaikille päiville 😀 😀 minä harrastan nyt pääsiäisen ajan samaa- olen vain ja rentoudun.
  mukavia päiviä sinulle!

 5. Johanna: Kiitos paljon! Kuvauksellinen kukka. 😉

  Mape: Kiitos! Ja hei, sitten sun täytyy ehdottomasti käydä Regatassa! Se on ihana erilainen keidas. Paras tunnelma on ehkä juuri ankeana päivänä, kun voi mennä sisälle lämpimään, hassuun tunnelmaan. Tai pakkaspäivinä lämmittelemään. Kesällä itseasiassa olen käynyt harvemmin.

  Rebecca: Kiitos! Pääsisäinen eli pää-si-äi-nen on kyllä siitä ihana, että silloin voi rauhoittua. Ihanan monta vapaapäivää ja kaupat kiinni.

  Ei pöllömpi: Kiitos! Ei sitten törmätty Regatassa, kun menitkin Espalle. 😉 Kivoja molemmat! Hauskaa pääsiäistä äiteen kaa!

  A kiss from the past: No todellakin, ihana ylläri! Täälläkin vain rentoillaan ja ulkoillaan. Paitsi nyt en kyllä malta olla menemättä työhuoneelle, kun maalaaminen on koko ajan mun unissa. 🙂 Ihanaa pyhäpäivää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s