Parvekekausi avattu, hurraa!

Sain viime viikolla nauttia ensimmäisen parvekeaamiaisen. Sitä oli kuulkaas odotettu kuin kuuta nousevaa ja monena aamuna hihkuttu, että ” jokojokojoko ” ja petytty kun verhojen takaa ei paljastunutkaan aurinko. Tänään taas paistoi ja lasitetulla parvekkeella sai oikein hikoilla hihattomassa paidassa, kun aurinko porotti sisään. Ihan parasta!  Ja ei, minulla ei ole parveketta, (plaaaaah! ) mutta onni on poikaystävä, jolla on. Seuraavaan kotiini vaadin tuon ihanan kesähuoneen!

Onko teillä mahdollisuus parvekeaamiaisiin?

15 thoughts on “Parvekekausi avattu, hurraa!

 1. Moi Saija!
  Ihana aamiainen tosiaan. Meillä ei ole parveketta, mutta takapihalla on iso terassi. Aamiasita ei olla sielä vielä vietetty, mutta pihahommien lomassa on juotu teetä ja syöty muffineja =) MAistuu niin hyvälle kun aurinko porottaa ja on raitis ulkoilma. Kivaa viikkoa sinulle!

 2. Minulla on mahdollisuus pervekeaamiaisiin, mutta koska parvekkeeni ei ole lasitettu niin aamiaiset ovat vielä tältä vuodelta jääneet. Toivottavasti pian jo tarkenee! =)

 3. Suveliina: Terassi kuulostaa ihan mahtavalta, tulee varmasti olemaan teidän toinen olohuone kesällä! Tänäänkin paistaa, jee! Aurinkoa viikkoosi!

  Mape: Oi sinä onnekas! Näyttää ainakin lupaavalta tänäänkin, joten etköhän pääse pian nauttimaan ulkoilma-aamiaisista!

  Nella: Teilläkin, ah, voi onnea! Jos mun asunto ois sisäpihalla, niin avaisin ikkunat ja tekisin ikkunalaudasta parvekkeen, mutta valitettavasti vilkas katu ei houkuttele siihen nyt. Tai no lähinnä en kehtaisi hengailla kotihousuissa ikkunalla, kun ihmiset ja autot kulkee vieressä. 🙂

 4. Voi, miten ihana parvekeaamiainen! Mekin saatiin juuri meidän sisäpihalle oma pöytä ja tuolit (asutaan sisäpihalla ekassa kerroksessa). Laitoin narsissejakin koristeeksi. Nyt vaan toivotaan paljon lämpöisiä päiviä, jotta voidaan nauttia aamuteet aamuauringossa.

 5. Anna: Kuulostaa tosi ihanalta teidän sisäpiha! Voi tuliskin nyt jo vihdoin aurinko jäädäkseen. Toisaalta koitan iloita näistä sateisista päivistä, sillä se tarkoittaa vaan että kohta kasvaa ruoho ja kukat! 🙂 Räntä on kyllä vitsi.

  Nalle: Joo, nyt vain pöytä sinne ja kukkia, niin se on siinä! Vai syökö kissat kukat? 🙂

 6. Kukkia saa olla, kunhan ei ole myrkyllisiä. Yleensä laitan amppeliin, niin ei tarvitse kaatuneita ruukkuja siivoilla…

 7. Oi oi mikä ajoitus! Mulla on hirveä parvekesisustuskuume. 😀 Meillä on iso lasitettu parveke, jonka vois sisustaa vaikka miten mukavasti, mutta kun olemme lähdössä kesäksi toiselle paikkakunnalle… Ei se ehkä kannata, vaikka alivuokralainen toki varmaan ilahtuisi. 🙂

 8. Nalle: Kiva että voi olla, sillä kukat tuovat heti kodikkuutta. Paitsi kesällä on vihreää muuutenkin.:)

  Hosuli: Meinasin jo ehdottaa, että mä voin muuttaa teidän parvekkeelle, mutta se onkin jo varattu! 🙂 Toivottavasti alivuokralainen istuttelee ilokseen yrttejä ja ottaa ilon irti teidän kesähuoneesta!

 9. Nyt oon kade! Jopa tosta herkullisesta ruisleivästä! 😀 Meidän pikkuinen patio on tällä hetkellä ällöttävä märkä mutakuoppa, jossa ees koiranpentu ei halua hengata. Odotan niin paljon lämpimiä kevätpäiviä ja aamukahveja ulkona!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s