Kuvitelma kuvataidemyyjäiset!

Hei ystävät! Tulevana sunnuntaina järjestetään Kulttuuriareena Gloriassa Kuvitelma kuvataidemyyjäiset. Allekirjoittanut on siellä mukana myös, joten olisi tosi kiva nähdä teitä!

Odotan kovasti tätä tapahtumaa ja sitä että pääsen näkemään mitä kaikkea muut tekevät. Tämä on loistava mahdollisuus hankkia seinälle uniikkia taidetta! Kuvitelmasta löytyy originaalitauluja, grafiikkaa, sarjakuvia, kollaaseja, julisteita, erilaisia ja -kokoisia printtejä, keramiikkaveistoksia, mosaiikkitöitä, kirjoja, magneetteja, koruja, paitoja, kangaskasseja, palapelejä, hattulaatikkoja, pinssejä ja kortteja. Paikalla on myös taidetarvikkeiden kierrätyspiste, johon voi tuoda tarpeettomia tarvikkeita kiertoon ja ottaa jotain tarvitsemaansa itselleen.

 

 

Minua suorastaan jännittää, että mitä itse vien paikalle, sillä olen ollut niin tuli takapuolen alla tulevan kesän näyttelyn kanssa, että en ole pystynyt ajattelemaan mitään muuta. Nooh, onhan tässä vielä kuusi päivää aikaa, jaiks! Muutaman pienen maalauksen ainakin otan mukaan ja täällä viuhuu iltaisin myös korttipaja, joten katsotaan! On muuten aivan uskomattoman vaikeaa maalata korttikoossa tai pienille pohjille, kun työhuoneella maalauspohjat vain suurenee. Toisaalta ihanaa tehdä välillä jotain ihan muuta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!!!

8 thoughts on “Kuvitelma kuvataidemyyjäiset!

  1. Voi harmillisen harmillisuus. Olen vielä Vaasassa, mutta sitten ensi viikon jälkeen hyppään muuttokuorman mukana Helsinkiin ja olen lähempänä tällaisia kivoja tapahtumia 🙂

  2. Voi, sattuisinpa olemaan etelässä niin tulisin! Vinkkaa ihmeessä, jos töitäsi on joskus nähtävillä/myynnissä vaikka Tampereella tai pohjoisemmassa. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s