Huhtikuun turinoita

 

Hassuja päiviä. Tuntuu kuin kulkisin puoliksi unessa ja kaikkeen reagointi tapahtuu vähän viiveellä. Vetelä olo, mutta tein jotain poikkeuksellista. Valmistin ruokaa. Itse. Kotona. Tein bataatti-linssimuhennosta, jonka ohjeen löysin Eevan Kauhaa ja rakkautta-blogista. Eeva kirjoittaa niin vetoavalla tavalla, että haluaisin valmistaa blogin jokaista ruokaa sen kummemmin miettimättä pidänkö ruoasta vai en.

Huomioita kodissani: Kuivat kukat ja oksat, jotka olen kerännyt löytöretkiltäni näyttävät virkeämmiltä kuin nuupahtaneet viherkasvini. Olisi kai tehtävä jotain.

Tänään ilahduin kun tarjosin herralle istumapaikkaani ratikassa ja herra tokaisi tyytyväisenä, että tässä ollaan niin nuoria, ettei istuta ainakaan kahteenkymmeneen vuoteen. Vastasin, että se kuulostaa hyvältä suunnitelmalta.

5 thoughts on “Huhtikuun turinoita

 1. Nämä kuvat ovat kyllä ehdottomasti omia suosikkeja! Aivan ihana fiilis. Ja tuo ratikkakeskustelu kirvoitti hymyn huulille täälläkin, mahtavaa! 🙂

 2. Juuri oikea asenne tuolla herralla! 😀 tähän pitää pyrkiä.
  kun sinnikkäästi vaan tasapainoilee ratikassakin pystyssä niin varmaan se joka kerran hoitaa tasapainoa ja kaikkea eikä pääse tulemaan se “istumisvaihe” ihan niin äkkiä.. Mukava kohtaaminen ja hieno vastaus sulla tuo! 😀 nuo kuivuneet oksat on kyllä ihmeen freessin oloisia..

 3. Nooruska: Mulla ois jälkiruokanälkä. 🙂 Oli kyllä asenne kohdillaan. Hymyiltiin molemmat toisillemme vielä pitkään.

  Nella: Kiitos, kivaa kuulla! Tuo herra osasi kyllä sanoa oikeat sanat ja sai virkeyttä minuunkin. 😀

  Soulbythesea: Kiitos itsellesi! 🙂

  A kiss: Totta, tuli vähän sellainen raihnainen olo itselle, kun herra oli niin pirteänä ja virkeänä ja minä vain röhnötin penkillä kauppakassini kanssa. 😀 Ryhti korjaantui nopeasti ja hymy levisi kasvoille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s