Koti lattianrajasta katsottuna

Aamuaurinko, joka herättää tulvimalla kirkkaasti sisään ohuen verhon läpi luoden varjoja huoneeseen, on yksinkertaisesti kaunista. Nukkuisin luultavasti paremmin, jos minulla olisi enemmän kuin yksi ohut verho toisella puolella ikkunaa, mutta toisaalta tykkään herätä valoon. Nämä kuvat napsin vielä silmät sikkuralla lattianrajasta. Nappasin kameran kirjahyllystä ja kömmin takaisin peiton alle ja kuvasin miltä kodissa näyttää aamuauringossa. Tulevaisuuden hankintalistallani on ehkä kuitenkin uudet verhot ja lattialla makaavan runkopatjan tilalle sänky, josta selkäni pitäisi enemmän kuin nykyisestä.

 

Huomioita: Kyllä, nukun ja elän edelleen villasukat jalassa. ( Tuplapeitoista luovuttu, tilalla peitto+ päiväpeitto. Taidan googlata “kylmät jalat” ja “palelu”. Luultavasti minussa ei kierrä veri. Apua! ) Ikkunat ovat todellakin noin tomuiset miltä näyttävät, kiitos vilkkaan autokadun ja ensimmäisen kerroksen. Ei kannata pestä, paitsi jos jaksaa pestä joka viikko.

10 thoughts on “Koti lattianrajasta katsottuna

 1. Meikä nukkuu kanssa villasukat jalassa kahdella peitolla, kesät talvet. Joskin nyt kerrostaloon muutettuani aamuauringon porottaessa suoraan ikkunasta sisään aamulla villasukat ovat tipotiessään..

 2. nolo tunnustus… unohtui sinun blogisi seuraaminen, kun siirryit divaaniin. nyt vasta tajusin, että voinhan minä sitä seurata bloggerinkin kautta – ei erikse tarvitse klikata divaanin kautta. onnea uusiin tuuliin!

 3. Soulbythesea: Aurinko on kyllä paras herättäjä! Paitsi jos haluaisi nukkua pitkään. 🙂 Ja tuli oikein hyvä päivä. Tänään onkin ollut sitten takkuisempi. Ei ilmeisesti kannata sunnuntaisin työskennellä, kun ei sujunut sitten millään.

  Iituliina: Kivaa kuulla etten ole ainoa ( tai sitten sullakin on joku verenkiertohäiriö :)). Ei kai, jalat vaan pitää olla lämpimänä, niin sitten on lämmin olo muutenkin. Katsotaan jos kesällä selviäisi vähän vähemmällä….

  Tiinakaisa: Peikonlehti on ihan yksi lempparikasveista! Sain poikaystävältä tuparilahjaksi ja teen parhaani, että tuo viihtyisi mun luona. Sulle kans!

  Ravenwaves: Sullakin! No niin, meitä on monia kylmäjalkoja täällä. Mä syytän vetäviä ikkunoita ja vanhaa taloa, mutta toisaalta tarvitsen villasukkia muidenkin luona. 🙂

  Nella: Kiitos! Villasukat on kyllä yksi parhaista keksinnöistä. Pitäisi itsekin opettella kutomaan! Onneksi vielä on löytynyt villasukkamestareita lähipiiristä…

  Kerttu: Kivaa kuulla susta! Ymmärrän, että noin helposti käy. Tarinoinnit löytyy edelleen tosiaan sekä blogilistalta että bloglovinista, joten ei tarvitse klikkailla eri reittejä. 🙂 Mä luen itse pelkästään bloglovinin kautta, kun se on niin selkeä ja sieltä tosiaan löytyy kaikkien lehtienkin blogit.
  Kiitos! Ihanaa kesän alkua!

 4. Täällä nukutaan kanssa villasukat jalassa vuoden ympäri, kovimpien helteiden aikana saatan tehdä poikkeuksen 😉

  Ihania yksityiskohtia, mm. toi kattolampun kiinnitysalusta ja ränsistynyt tuuletusluukku (?) seinässä. Tuovat jotenkin sellaista vanhan talon tunnelmaa mitä 80-luvulla rakennettuun asuntoon on vaikea saada edes rahalla 🙂

 5. Visitor: Kiitos, kiva kuulla!

  Enne: Hih, hauska kuulla että säkin vannot villasukkien nimeen!:)
  Pidän kanssa kovasti vanhojen asuntojen pienistä ykistyiskohdista, kuten juuri tuosta koristeellisesta kattorinkulasta (mikähän sen nimi on?). Tuuletusluukku löytyi remontissa tapetin ja muovilevyn alta ja halusin jättää sen maalaamatta, koska pinta on mielestäni nätti. Se on tuollainen pieni taideteos. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s