Uudet verhot

Anteeksi hiljaisuus täällä suunnilla. Kerron teille kuulumisia ihan pian, sillä kiire alkaa olla lopuillaan ja saan vihdoin blogi-laatuaikaa, jee! Sen verran olen kuitenkin ehtinyt vapaahetkinäni miettiä kotiakin, että tiedän tarvitsevani verhot. Alkaa olla niin valoisaa iltaisin, että nukahtaminen on vaikeaa. Bonuksena ikkunastani mollottaa öisin kirkkaankeltainen katulamppu, jota saa aina väistellä ja etsiä kohdan, ettei valo häikäise.

Haluaisin valkoiset verhot, sillä pieneen kotiin se on mielestäni paras vaihtoehto. Väriäkin silti pitää olla, mutta jotain isoa kuviota, sillä pieni kuvio tekee pienen tilan levottomaksi. Ja värit saisivat olla lempivärejäni, kiitos. Arvaatkaa onko löytynyt? No, ei ole. Sain Marimekolta lainaan kaistaleen tuota Vattenblänk-kangasta, joka on yksi vaihtoehdoistani. Kivaa, että on tuollainen käytäntö, että voi mallailla kangasta kotona. Minä olen sellainen jahkaaja että syksy ehtii saapua, ennen kuin löydän verhot, joten tämä helpottaa. Mitä sanotte tuosta Vattenblänkista? Minusta se on kiva ja olisi vielä kivempi jos mustan ja vihreän tilalla olisi jotain heleitä pastellivärejä.

 

Tämä Marimekon Iso satakieli on toinen vaihtoehto. Mitä sanotte? Sekin on minusta kiva, mutta ei myöskään täydellisen ihana. En haluaisi kompromissiverhoa, vaan kerralla jonkun silmiä hivelevän taideteoksen. Tuleeko teille mieleen mistä löytyisi hienot verhot? Kyllä te tiedätte lempivärini! Jotain tällaisia sävyjä, joita kodistani löytyy:

 

Tässä on muita saatavilla olevia vaihtoehtoja. Nämä ovat nyt kaikki Marimekolta, mutta olen katsellut verhoja vaikka mistä. Kivoja vaihtoehtoja tuntuu vain olevan niin vähän.

 

Nuo kaksi ensimmäistä ovat mielestäni ihania, mutta kuulemma sopisivat paremmin lastenhuoneeseen. Saatan silti haluta tuon Kulkueen! Kolmas on Elämänpuu ja siihen ihastuin heti, mutta koska tausta ei ole valkoinen, se saattaa näyttää helposti synkältä kodissani.

Minkälaiset verhot teillä on? Laittakaa kuvia tai linkkejä, jos olette löytäneet jotkut ihanat unelmaverhot, niin minäkin ihastelen mielelläni!

17 thoughts on “Uudet verhot

 1. kivoja verhoja on todella haasteellista löytää. Itse löysin kerran siniset “tapettikuvioiset”koukeroverhot upeat kun valo käy niihin, MUTTA valoa vasten koukerot ei näy ollenkaan ja väri muuttui kamalaksi. nyt odotan että minulla on joskus alkovi, jonne ne paremmin sitten saattavat sopia.
  Musta kulkue ja toi norsu ei ole ollenkaan lastenhuonekamaa! ne käy minne vaan.noihan on upeet. Pidän valtavasti tuosta iso-satakieli kuosista..siinä on samaa henkeä kun sun peikonlehdessä!
  Mut jotenkin toi aivan ekan kuvan verho näyttää yllättävän kivalle tossa, tuo jossa isoja väriläsikiä, kuin maalilämpäreitä..
  Tässä muuten idealtaan ihan hauskat verhot mut väriä ei juurikaan ole, mut idea..
  http://www.hm.com/fi/product/96073?article=96073-A

 2. Vattenblänk näyttää yllättävän kivalta ikkunassa, pelkän mallikuvan perusteella en olisi osannut siihen ehkä edes tarttua. Meillä on Kulkueesta iso kangastaulu keittiössä ja rrrakastan sitä. Pikkujätskikin on kiva kuosi. Ihana koti sinulla!

 3. Kulkue ja Norsuko muka vain lastenhuoneeseen, pah sanon minä! Mutta oisko ne ehkä kuitenkin liian värikkäät sun kämppään..

  Vattenblänk ja Iso satakieli sopivat molemmat tosi hyvin!! Iso satakieli on väreiltään ehkä hieman rauhoittavampi, Vattenblänk taas ihanan raikas. Jos olisin sinä, niin en osaisi päättää 😀

 4. Noi mitkä sulla on ihan ekassa kuvassa näyttää tosi hienoilta. Voisin itsekin haluta sellaiset, ainakin kuvan perusteella…

 5. Verhoprobleema on ikuinen! Ja kun on olemassa sellainenkin seikka kuin vaihtelunhalu. Että vaikka olis hyvät nyt ikkunassa, haluu jotain muuta! Ostin juuri hetki sitten yhdestä sisustusliikkeestä valmiin verhon, petroolin värinen ja siinä on pellavaa niin on kivannäköinen “rosoinen” kangas 🙂 Mutta en oo pessyt ikkunaakaan vielä, niin verhokin oottaa jotta saan inspiksen 😀

  Musta toi 2. vaihtoehto on noista parempi! Mutta ei se munkaan mielestä oo ihan täys 10 😀 Kulkue on hauska, ei tosiaankaan mikään lastenhuone verho!! Mä tykkään myös tosi paljon kaivokankaasta, vaikka sitä löytyykin niin monesta kodista. On niin selkeä klassikko, että voisin kallistua sen puoleen!

  • Mutta tuo Marimekon Merimerkithän olisi aivan loistava kotiisi, etkös juuri tuollaista ole etsinytkin? vai olisiko kuosien syytä olla isompikuvioisia? :). Myös Kulkue on ihana, mutta saattaisit kyllästyä siihen? Ihania kankaita! mullekkin tuli “uudet verhot kotiin” fiilis 🙂

 6. Tuo kakkonen on ihan hyvä mihin vaan! Meillä sisustetaan just nyt lastenhuonetta, ja taitaa käydä niin, että juurikin ko. kangasta olevat verhot tuleekin meikäläisen työhuoneeseen eikä muksulle 🙂 Tuo eka marimekon kangas on myös tosi kiva!

 7. Tuo Vattenblänk sopisi minustakin! Pimennysrullaverho on kyllä kesällä pakko olla, jotta pystyy vuorotyöläinen nukkumaan.
  Aurinkoa viikonloppuusi!

 8. Ääni norsulle!

  Minäkään en halua kompromissiverhoja. Siksi meillä on eletty kaksi ja puoli vuotta siippani isoveljen entisen tyttöystävän verhojen kanssa. In-ho-an niiden sävyä, in-ho-an-in-ho-an-inhoan. Mutta kun mielessä on koko ajan olkkarin seinien maalaus ja toisaalta muutto…

 9. A kiss: En tosiaan ollut ajatellutkaan, että verhojen hankinta olisi näin vaikeaa. Tovi tässä saattaa vierähtää täydellisiä havitellessa. Yksiväriset olisi tietysti helpoin ratkaisu, mutta nyt tekisi mieli jotain oikein värikästä. Ja tosiaan kuvissa / kaupassa verhot voivat näyttää ihan erilaiselta kuin kotona. Pieni tila on myös haasteellinen. Aloin jo haaveilla, että jos saisi suunnitella itse unelmien verhot, niin oi! Taidanpa suunnitellakin. 🙂 Nuo linkkaamasi verhot ovatkin vähän niin kuin minun valkoinen verho aina aamuisin, kun siihen piirtyy kuvioita ikkunalaudalla olevien kasvien varjoista.

  Pippa: Kas totta, enpäs ole tuollaista vaihtoehtoa miettinytkään. Valkoinen olisi tosiaan helpoin vaihtoehto, jollen löydä mieleisiäni värikkäitä…

  Nimetön: Kiitos! Pikkujätski on minunkin mielestäni kiva, mutta verhoihin toivon isompaa kuviota. Tyynynä voisin ottaakin jätskikuviot. Mä tykkään Kulkueesta tosi paljon!

  Ravenwaves: Heh, en mä osaakaan päättää! Hyvä että säkin oot sitä mieltä, ettei norsut ja Kulkueet oo lapsellisia. Tai mitä väliä vaikka oiskin. Ja oi vitsit oli muuten ihan maailman ihanin kangas Marimekolla, josta ei ole nyt kuvaa, mutta siinä oli vaikka mitä eläimiä. Se se vasta olikin lapsellisen ihana! Katsotaan nyt mihin oikein päädyn…

  Jari: Vattenblänk on kyllä kiva ja tykkään siitä kuviona enemmän kuin tuosta Satakielestä. Kivaa saada lisää ”miehisiäkin” mielipiteitä, kiitos!

  Heidi: Musta on hauskaa, että mun äiti vaihtaa verhoja aina vuodenaikojen mukaan. On ainakin vaihtelua. Mä en oo koskaan oikein omistanut kunnollisia verhoja. Siis oikean pituisia ja harkitusti ostettuja. Voisikin ostaa useammat verhot, mutta nyt täytyy kyllä tyytyä tällä erää vain yksiin. Siksi onkin niin vaikeaa päättää! Kaivo olis kyllä minustakin sellainen ”helppo” valinta ja uskoisin, että ne ainakin sopisivat ihan hyvin.

  Johanna: No on kyllä tosi hyvä palvelu! Vaikka ei tämä oikeastaan minua helpottanut, sillä emmin vieläkin, mutta on kivaa että on tuollainen mahdollisuus. Tekisi mieli käydä hakemassa vähän lisää kankaita kokeiluun nyt, kun palautan nuo. 🙂 Pippurikerä on oikeastaan tosi kiva. Merimerkkejäkin katselin sillä silmällä, mutta ne on valitettavasti vain liian pientä kuviota. En jaksaisi katsella niitä pitkään…

  Maikku: Merimerkeissä on kivat värit, mutta on tosiaan liian pientä kuviota, sillä mulla on kotona muutenkin niin paljon kaikkea pientä ja värikästä, että tulee helposti levoton fiilis. Kulkue ois kyl ihana! Hmm, kyllästyisinköhän…pitäisköhän hakea tilkku Kulkuetta kokeiltavaksi? 🙂

  Elina: Tarkoititkohan että laitat työhuoneeseen Satakieltä vai Kulkuetta? Molempi parempi. 🙂 Kumpikin on kyllä kivoja ja minä ainakin ihastun usein juuri kaikkeen värikkääseen ja “lapselliseen”. Lastenhuoneen laittaminen on varmaan kivaa! Tulisin varmaan hulluksi kaikkien ihanien värien kanssa! 🙂

  Ginger: No niin juuri, pah lapsellisuudelle! Tai ennemminkin peukku! :)Vattenblänkin maalauksellinen kuvio miellyttää mua paljon!

  Tiia: Vattenblänk on kyllä yksi suurin suosikkini, Merimerkit ois kiva, mutta vähän liian pientä kuviota pieneen kotiin. Kävin kurkkaamassa sun blogista teidän verhot ja värit onkin juuri kivat!

  Nalle: Kiitos! Pimennysverhoja tosiaan kaivataan. Nytkin olen täällä silmät sirrillä, kun on tullut nukuttua vähän miten sattuu. Täytynee tehdä verhopäätös pikaiseen. 🙂 Iloista viikonloppua sinulle myös!

 10. Salla: Jee, norsuääni! Niistäkin on kaksi väriä, siniset ja oranssit norsut, mutta mä ottaisin ehdottomasti kuvan siniset. Nyt otat ne inhokkiverhot vaan alas ja laitat tilalle vaikka lakanat! 🙂

 11. Vattenblänk, suosittelen:) Itseltäni löytyy ko. verho, hetkeäkään en hankintaa ole katunut. Tuo kivasti iloa ja väriä, samalla myös sitoo yhteen oman kodin värimaailmaa. Ennen ostoa kyllä epäilytti kun minulla oli vain liikkeesta saatu ohut, parin sentin levyinen suikale, jolla mallailin.

  Mustat kohdatkaan ei tunnu liian synkiltä vaan tuovat sopivasti luonnetta verhoon. Vihreän kanssa menee vanha vihreä samettisohva.

 12. Merja: Kiva kuulla sun kokemus! Tykkään kyllä kovasti tuosta kankaasta. On muuten vieläkin verhot hankkimatta! Vanha, vihreä samettisohva kuulostaa ihanalta, mäkin haluun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s