Ruusuja torilta ja siivottu koti, oho!

Vihdoin, vihdoin, oi vihdoin kodissani voi liikkua ilman, että tarvitsee väistellä, kiertää, ylittää ja siirtää kaikkea epämääräistä! Minä olen sii-von-nut! Epämääräinen on tarkoittanut esimerkiksi kasseja täynnä metalliromua ja lasia, jotka ovat olleet matkalla kierrätyspisteelle luultavasti, kröhm, vuoden ( päätin etten osta enää mitään, mikä tulee tölkissä, koska en saa vietyä roskia ). Sitten on kasoittain korjattavia vaatteita ( ikuisuusprojekti ) sekä kaikenlaista muuta sekalaista, jotka sain vietyä varastoon odottamaan seuraavaa inspiraatiota.

 

Koska näitä siivouspuuskia ei nähtävästi siunaannu järin usein, ostin itselleni torilta kukkia kiitokseksi tästä arkeani helpottavasta ja ilahduttavasta projektista oikein kahden kimpun verran. Se taas johti siihen, että innostuin rakentamaan ruusukimppulumoissani ehkä vähän liiankin öklöromanttisen ja tyttömäisen peilipöytänurkkauksen kukkineen ja koruineen. Oho. Kyllä nyt kelpaa peilailla raatamisesta mustuneita silmänalusia ja väsynyttä naamaa.

 

Samalla päätin taas, että kukkia pitää ostaa useammin. Kukat ovat kivoja. Ne vain tekevät iloiseksi. Johannan kortitkin tekevät iloiseksi – kiitos! Ja nyt en voi kuin suositella ostamaan kukkia torilta – niin paljon edullisempaa ja saa hassujakin kukkia. Kuten nuo pastelliset herkkikset.

 

Kannatti muuten siirtää peili ja lipasto eteisestä “olohuoneeseen”. Näkee paljon paremmin kuinka pölyisissä vaatteissa sitä lähtee aamulla ulos ja tuntuu myös hieman suurentavan tilaa.

 

Nuo laatikot hankin eteiseen ja niiden oli ja on tarkoitus tulla piiloon, mutta kävipäs taas niin, että ne eivät mahdu mihinkään. Eteisprojekti on siis edelleen kesken ja sukkahousuja kaivellaan laatikosta siihen asti.

7 thoughts on “Ruusuja torilta ja siivottu koti, oho!

 1. Ihanan valoisaa ja hyvin olet paikat siivonnut ja järjestellyt. Paljon pieniä ja ihania yksityiskohtia. Nuo laatikot ovat kivat ihan näkyvilläkin. Oliko niissä valmiina jo tuollainen liitutaulupinta vai oletko ne tuunannut jälkikäteen?

 2. Minä niin rakastan kotiasi ❤

  Palasin juuri lomalta ja meidänkin koti kaipaisi "pientä" siivousta 🙂

  Olisi muuten kiva nähdä nyt kun asustellaan täällä samassa kaupungissa 😉

 3. Mape: Kiitos! Olen haaveillut sellaisesta vanhasta, puisesta peilipöydästä, jossa olisi laatikot ja sellaiset taittuvat peilit, mutta tämä saa nyt olla mun versio.

  Hietzu: Kiitos! Onneksi on valoisaa vihdoinkin. Joo, noissa laatikoissa oli valmiina liitutaulupinta. Ne löytyi Clas Ohlsonilta.

  Noora: Kiitos! ❤

  Sofiè: Kiitos, hauska kuulla! Minulla olen ollut tovin aikaa ihan kyllästynyt kotiini, mutta se on vain johtunut kauheasta sotkusta. Nyt viihtyy taas paljon paremmin. 🙂
  Kivaa, että oot Helsingistynyt! Hei, treffataan heti kun kiireet hellittää ja vietetään kahvihetki tai vaikka aamupalailua! 🙂

 4. Ostin muutama viikko takaperin noita samoja kortteja hankolaisesta sisustuskaupasta, kiva tietää kenen käsialaa ne ovat! Nyt ne odottavat inspiraatiota (miljoonan muun projektin kanssa…)ja oikeanlaisia kehyksiä. Oon sisustajana vähän “arka”, projektit lepää laatikoissa kun en osaa päättää minne laitan ja mitä, ja just esimerkiksi minkälaisissa kehyksissä. Pitäisi muistuttaa itselleen, että asioiden paikkoja ja tyyliä voi vaihdella, kaiken ei tarvitse olla heti valmista ja oikeassa paikassa, itseasiassa se on vähän tylsääkin. Sisutaminen on ikuinen projekti, ja ihanaa juuri siitä syystä! 🙂

 5. Enne: Hauska kuulla, että sullakin on noita kortteja. Mä tykkään niistä ja tulee vaihdeltua eri paikkoihin fiiliksen mukaan. 🙂 Älä turhaan arkaile sisustuksen kanssa, sillä koti muodostuu kivaksi juuri niin, ettei liikaa ajattele. Minulla kaikki vaihtelee paikkaa melkein päivittäin ja koti on sellainen jatkuva prosessi. Toisaalta välillä kaipaan sitäkin, että asioilla tosiaan olisi se oma paikkansa. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s