Kissoja ja kalsareita

Taannoin Kuvitelma-myyjäisissä  ihastuin Sanna Vainionpään hienoihin teoksiin.  Ihastusta ensisilmäyksellä oli esimerkiksi tämä kissakortti, joka minun oli pakko ostaa. Kortin kirkas oranssinpunainen on hauskasti sama, kuin love-julisteessani. Kissat ja purjeveneet sopivat ihan hyvin yhteen, tässä kodissa.

Mahtavia olivat myös nämä Sannan tekemät kalsarikortit! Jäi vähän harmittamaan etten ostanut kalsareita kotiin. En olisi osannut valita pitkien kalsareiden välillä. Hienoja kaikki tyynni. Sanna kirjoittaa myös mielenkiintoista blogia nimeltä Punainen ananas. ( Terveiset Sannalle, oli tosi kivaa tutustua ja toivottavasti törmätään toisenkin kerran! )

 

Hetki sitten kerroinkin, että minulta löytyy kasoittain kortteja, sillä niitä tulee ostettua näyttelyistä ja museokaupoista, sekä kaikenlaisista putiikeista. Jos mitään muuta ei löydy, niin yleensä joku kiva kortti juuri tarttuu mukaan. Niitä on vaikea vastustaa. Matkoilta on myös kiva ostaa kortteja matkamuistoksi.

 

Korttiseinä on vaihtanut puolta ja kasvaa pikkuhiljaa Kyllästyin kehyksiin ja kuvat ovat nyt sellaisenaan seinällä.

5 thoughts on “Kissoja ja kalsareita

  1. Kalsarikortit ovat mainioita ja kuosit kovin tuttuja. Klikkailin tuonne kehyksiin ja hyviltä nekin näyttävät. Joskus sitä tosin kaipaa yksinkertaisuutta, tuntuu että hengittää paremmin kodissa, jossa on vähemmän kaikkea.

  2. Otsikko houkutteli kurkkaamaan 🙂 Yhtään en tiennyt, mitä olisi luvassa, mielikuvitus ehti kyllä jo laukkaamaan… 🙂 Mutta hauskoja korttejahan täältä paljastui!

  3. Niina: Kalsarikorttien kuosit ovat tosiaan hauskasti keksitty. Olet oikeassa, että kun on vähemmän kaikkea ympärillä, onhelpompi hengittää. Rauhoittavampi tunnelma. Tykkään kyllä kaikesta runsaudesta, mutta pienessä kodissa se alkaa nopeasti ahdistamaan.

    Soulbythesea: Hehe, täytyy myöntää, että välillä on otsikkojen keksiminen hieman haasteellista, mutta hauskaa että sain sut kurkkaamaan! 🙂

  4. Kali: Hei anteeksi kun huomasin kommenttisi vasta nyt! Love-julisteen olen saanut saksalaiselta ystävältäni. Bongasin sen baarin seinältä. On jonkun tapahtuman juliste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s