Hurmaavat maisterisjuhlat

Viikonloppuna juhlittiin ystävän valmistujaisia, jotka ilmojen takia siirtyivät sisätiloihin alunperin suunniteltujen puutarhajuhlien sijaan. Sateinen sää ei onnistunut kuitenkaan latistamaan aurinkoista tunnelmaa yhtään, sillä ihana seura, elävä musiikki, superherkulliset itsetehdyt hampurilaiset ja täydellinen jälkiruoka ( mutakakkua ja itsetehtyä raparperisorbettia ) saivat vain huokailemaan onnesta.

 

Ystävämme sai lahjaksi hienon longboardin, jota olikin heti testattava ulkona. Ensi kerralla jätän korkkarit kotiin ja menen kylään tennareissa, että voin itsekin kokeilla!

 

Täksi kesäksi ei olekaan tiedossa häitä tai muita kesäjuhlia. Melkeinpä poikkeuksellista, sillä yleensä kesäviikonloput on jo alkukesästä etukäteen suunniteltu. Tänä kesänä voi siis tehdä paljon ekstemporee retkiä. Ehkä jotain ehtii ilmaantuakin vielä. Onko teillä tiedossa juhlia tai oliko viikonloppuna ylppäreitä tai valmistujaisjuhlia?

 

7 thoughts on “Hurmaavat maisterisjuhlat

  1. Onpa esteettisiä herkkuja ja kauniit kattaukset!

    Mulla taas on poikkeuksellisesti häät tiedossa, ekat kaverihäät ikinä. 🙂 Jännää! Juuri varailtiin mökkimajoitusta porukalla, siitä tulee varmasti mukavaa.

  2. Johanna: Hyvä! On kyllä ihanaa kun ei ole suunnitelmia! 😀 Mulla ei oo itseasiassa koko kesäksi mitään suunnitelmia, paitsi että haluan käydä Porvoossa ja kotiseuduilla.

    Hosuli: Kaverihäät on aina parhaita ja teille tulee varmasti ihan huiput juhlat! Muutenkin häät on musta ihania. Yhtenä kesänä pääsin neljiin häihin. Se oli aikamoinen kattaus erilaisia häitä!

  3. Ihanan näköinen tunnelma ja herkulliset tarjoilut. Paistoihan tuolla aurinkokin jossain vaiheessa kuitenkin,ainakin viimeisessä kuvassa on iloista ja onnellista vauhdin hurmaa! 🙂

  4. Hietzu: Joo, loppuillasta alkoi kirkastumaan ja hyvä niin, että päästiin vähän ulkoilemaankin. Kylmä kyllä oli, mutta eipä se haitannut! iloista viikonloppua sinulle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s