Mummolaromantiikkaa

Tässä muutamat aarteet, jotka löysin kirpparilta. Olen kaivannut sängyn päälle värikkäitä tyynyjä, mutta mieleisiä ei ole tullut vielä vastaan, paitsi liian kalliissa hinnoissa. Kirpparit ovat onneksi mainioita aarreaittoja. Ristipistotyyny maksoi 2,5 €. Kankaanpala tarttui kahdeksallakymmenellä sentillä matkaan aikaisemmalta kirpparilta, sillä ajattelin tehdä siitä tyynyn. Nyt sinapinkeltaisia tyynyjä tuleekin sitten olemaan kaksin kappalein, kun löytyi tämä kukkatyynykin.

Kynttilä on peruja tuttavaltamme täältä ja sain myös laatikollisen kaikkea muuta ihanaa, joista kerron myöhemmin. Kynttilänjalka, siniset Rörstrandin mokkakupit ja sininen keramiikka-astia löytyivät myös kirpparilta. En malta odottaa että pääsen keittämään mutteripannulla espressot ja tarjoamaan noista kupeista!

3 thoughts on “Mummolaromantiikkaa

  1. Superihanat löydöt. Minä pelastin mummolasta itselleni musta-punaisen ristipistotyynyn ja niitä voisi hankkia kyllä vielä pari lisääkin. Tuo sinun ruusukuvioinen on kyllä nätti 🙂

  2. hienoja löytöjä. Nuo mokkakupit juhlistaa päiviä mukavasti 🙂 tyyny henkii sopivasti mummolaromantiikkaa 😀
    tämä kevät ja kesä on selvästi tuonut sulle aikaa uusille ideoille! 🙂

  3. Hietzu: Hienoa että pelastit! Mua viehättää suuresti, että joku on noita käsin tehnyt ja tuokin on vielä tosi hyvässä kunnossa. Minäkin toivon vielä muutaman tyynyn eri väreissä tuon kaveriksi. 🙂

    A kiss: No pikkuhiljaa alkavat ideat kumpuilla… 🙂 Tiedän minkälainen haluaisin kotini olevan, mutta toteutus on hidasta, sillä en halua tyytyä kompromisseihin, vaan löytää juuri ne oikeat asiat. Ja mieluiten juuri käytettyinä, sillä uutta en halua juurikaan ostaa. Täällä kotiseuduilla kyllä mieli lepää. 🙂 Iloista loppuviikkoa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s