Kylässä Huvikummussa

Olen oikeastaan tyytyväinen, etten ole koskaan käynyt Kööpenhaminassa, sillä pelkästään ystäväni luona vierailu sai minut taas hullaantumaan kaikista ihanista asioista ja esineistä! Toisin sanoen Kööpenhaminassa tulisin luultavasti hulluksi niissä ihanissa pikkuputiikeissa täynnä kaikkea kivaa ja minut saisi raahata väkipakolla kotiin. Nooh, onneksi silmänruoka on parasta karkkia, eikä kaikkea tarvitse saada itselle. Vierailu ystäväni kodissa voitti juuri monta herkkuputiikkia!

6 thoughts on “Kylässä Huvikummussa

  1. minäkin hullaannuin kyllä nyt näistä kuvista 🙂 huokasin onnesta etten laittanutkaan kirpputorikasaan tuollaista intian bazaarista ostamaani norsua jollaisia näyttää tuolla hyllykössä napottavan näissä kuvissa 🙂 ja toi lasikupu jonka alla on musta ilmeisesti uusrenessanssityylinen kukkapylväs??? ne on niin upeita!! ihana, inpiroiva koti!

  2. Miehekkeeni pelasti ja kunnosti pylvään, kun se oli jo jalastaan halki ja luulin sen olevan mennyttä. Tämä kukkapylväs on kuulemma ollut suvussamme kauan, tarkempaa alkuperää ei ole tiedossa..

  3. A kiss: Kivaa, että inspiroi! Ystäväni vastailikin tuossa yläpuolella pylvään tarinaa. 🙂 Hyvä, että norsu jäi, ne tuottavat onnea!

    Ravenwaves: Oi, on!

    Hanna: Hyvä että kunnostitte! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s