Finnish Design Shop + SIS.Deli Cafe

Viime viikolla pohdimme kivaa kahvilaa ja mieleen muistui, että Katajanokallehan on avattu Finnish Design Shopin POP UP-kauppa, jonka yhteydestä löytyy myös SIS.Delin kahvila. Niin houkutteleva yhdistelmä, että suuntasimme innoissamme kohti kauppatoria ja satamaa.

Tila on aivan mahtava ja olisin  istunut siellä mielelläni vaikka koko päivän muhkealla sohvalla kauniiden asioiden ympäröimänä. Rakastan korkeita tiilirakennuksia, avaraa tilaa, kaariovia, rouheita seiniä, puisia kattopaaluja ja puulattioita. Tänne kannattaa piipahtaa jo pelkän tilan takia!

Vaikka haaveilenkin sirosta, kankaalla päällystetystä 50-luvun puusohvasta niin tuon sohvan olisin silti huolinut myös heti. Tarpeeksi leveä ja iso ja mukava istua. Tää jäis tähän.

Jos asutte Helsingissä tai suunnittelette lomareissua pääkaupunkiseudulle, niin suosittelen käymään! Kauppa on auki ilmeisesti vielä syyskuun loppuun asti  ja avoinna arkisin klo 10-19, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Osoite on Katajanokan laituri 5.

 

9 thoughts on “Finnish Design Shop + SIS.Deli Cafe

 1. Heini: Se on kyllä vääryys, mutta onneksi paljon kivoja putiikkeja syntyy koko ajan enemmän muuallekin. Mutta saisi tosiaan levittäytyä vielä enemmän, sillä kysyntää varmasti olisi!

 2. Siis hetkinen! Te saitte kahvit oikeista kupeista! Kävin tuolla S:n, siskoni ja äitini kanssa toissapäivänä, ja kahvit ja leivät tarjoiltiin huterilta kertseiltä. Muutenkin kahvilan osuus oli keskustan Sis.Deleihin tottuneelle hiukan nihkeä kokemus.

  Muuten kyllä allekirjoitan joka sanan. Tila on hieno ja ihanuuksia tulvillaan.

 3. Annukka: Kertseiltä! Ankeaa. Hassua, jos eivät pahoitelleet, että kupit pesussa. Tai no luulis että kahvilassa ei koskaan tuollaista tilannetta tulis eteen, ettei kuppeja pesis asiakkaita varten. Outoa. Joo, keskustan Sis.Deleissä tuskin moista tapahtuisi. Mutta ihana paikka, kaikki tyynni!

 4. Hei!
  Kiitos kivasta sisustuskauppavinkistä! Pitää käydä katsomassa, ja kahvila myös. Tuo tämän postauksen jälkeinen astiapostaus oli myös herkullinen!
  t. Jenni

 5. Jenni: Hei, olepa hyvä! Tein itseasiassa sattumalta toisenkin oikein kivan putiikkilöydön, josta sä varsinkin saattaisit pitää! Joten siitä lisää myöhemmin! 🙂

 6. Me käytiin tuolla edellisenä viikonloppuna ja oltiin kyllä pettyneitä “kahvilaan” 😦 Muuten kyllä oikein kiva paikka ja mahtavaa päästä näkemään livenä samalla kertaa paljon hienoja juttuja, mutta mälsä maku jäi silti..

 7. Anna: Olepa hyvä vaan! Totta, että niin paljon kaikkea uutta putkahtelee, ettei meinaa perässä pysyä. Mutta mikäpä sen kivempaa!

  Anu: No ymmärrän, jos vaikka juuri kahvinautinto on mielessä ja sitten pettyykin, se on tylsää. Ehkäpä siis tuohon kahvilapuoleen ei ole niin paljon panostettu, kuin itse shoppiin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s