Lokal – Gallery & Cafe

Hejssan! En voi olla vinkkaamatta taas yhdestä ihanasta paikasta, jonka löysin hetki sitten! Valokuvaaja Katja Hagelstam on toteuttanut unelmansa ja perustanut konseptin, josta itsekin usein haaveilen, nimittäin gallerian ja kahvilan yhdistelmän nimeltä Lokal. Muistan lukeneeni paikasta jo aiemmin jostain lehdestä ja kirjanneeni sen ylös, mutta vasta nyt satuin kävelemään ohi.

Lokalin ajatuksena on yhdistää muotoilu, taide ja hyvä kahvi. Ei kuulosta huonolta, sanoisin.

 

“Everything is for sale, unless it speaks. ” Lokal on pullollaan kauniita astioita, esineitä ja kankaita, jotka ovat kaikki myynnissä.

Katja kertoi miettineensä valintaa kahvikoneiden välillä, joista toisella saa takuuvarmasti aina “Ok-kahvia” ja toisella täydellistä, jos vain opettelee kahvimestaruuden salat ja päätyneensä jälkimmäiseen. Voin kertoa, että Katja onnistui mainiosti, joten suosittelen myös kahvilan antimia ja neidon omia leipomuksia!

 

Lokalissa on kuukausittain vaihtuva näyttely. Tällä hetkellä esillä on WOOD exhibition, joka esittelee kaksitoista taiteilijaa ja muotoilijaa puu-teemalla.

 

Lokalin osoite on Annankatu 19, Helsinki.

Ja kuulkaa muruset, olen pahoillani, että vinkkaamani paikat sijaitsevat usein täällä pääkaupungissa, mutta luonnollisesti jutut sijoittuvat aina helposti sinne kotikaupunkiin, jossa havaintoja tekee.  Lupaan höpistä kivoista paikoista muuallakin, kun matkabudjettia on joskus liikkua väljemmille vesille. 😉 Toivon kuitenkin, että kuvat ja värit inspiroivat teitä yhtä paljon kuin minua!

4 thoughts on “Lokal – Gallery & Cafe

  1. Hanna: KOskatuutKoskaTuutkoskatuuut? 😀

    Kaisa: Kiva kuulla! Kandee käydä paikan päällä ihastumassa!

    LittleB: Mulla on kanssa kirjattuna ylös eri kaupunkien kivoja paikkoja, jotta on sitten muistissa kun pääsee matkaileen! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s