Tilanteesta toiseen

 

Joinain päivinä sitä ehtii ommella uusia sohvatyynyjä, virkata pitsipeittoa, nautiskella blogimaailmassa, syödä pitkiä aamupaloja, lukea kirjaa ja kertyneitä lehtiä, katsoa unelmien poikamiestä ( kyllä, koukutuin kipeänä ollessani perin laadukkaisiin sarjoihin! ) ja tehdä kaikkia kivoja kotipuuhastelujuttuja.

 

 

Toisina päivinä sitä huomaa, että kalenteri täyttyy, tiskit odottaa, jääkaappi on tyhjä ja työhuone muka liian kaukana, kun siellä haluaisi olla viidessä minuutissa puolen tunnin matkan sijaan. Sitten kuuluu vain viuh, kun kiidän paikasta toiseen ja koitan muistaa mitä milloinkin ja olla edes jokseenkin järjestelmällinen. Nyt on melkoinen viuh-vaihde päällä.

 

7 thoughts on “Tilanteesta toiseen

  1. Kirsi: Moikka! Anteeksi, että kesti vastata! Kulhon olen ostanut Tukholmasta Lagerhausista, koska tykästyin kanssa kovasti sen väreihin. 🙂

    Kati: Hyvä! Välillä sitä täytyy vain koittaa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja antaa joidenkin asioiden odottaa. 🙂 Kiitos toivotuksista, viikonloppu hujahtikin nopeasti! 😉 Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

  2. Molla: Hehe, joo pizzat jää kuvaamatta. 😉 Aamupaloihin voisi kyllä keksiä jotain vaihtelua, usein menee luonnonjogurtilla, hedelmillä ja leivällä… 🙂

  3. Johanna: Onneksi tosiaan välillä on hieman rauhallisempaakin ja ehtii taas kaivatakin kiirettä ja puuhaa. 😉
    Sinäkin! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s