Kiirettä ja uusia tuulia

Hei ystävät! Arvatkaapa kuka joutuu taas pahoittelemaan, että blogi on ollut vallan unholan mailla? Toivon, että tekin olette olleet työn touhussa, aurinkoisten päivien lumossa, nenät kiinni kirjoissa tai syventyneinä jonnekin aivan muualle, ettekä ole edes huomanneet että täällä on hiljaista. 😉 On ollut yllättävän kiireistä, kuten taisin jo edellisessä postauksessa puhista.

 

Kerroin teille aiemmin Lokal-nimisestä galleriasta, jonka löysin hetki sitten ja jossa piipahdin kahvittelemassa. Suureksi ilokseni sain kutsun osallistua maalauksillani näyttelyyn, joka on juuri meneillään. Näyttelyn nimi on Tori ja minulta on mukana muutama, pieni maalaus, jotka näkyvät kuvissa.  Käykää kurkkamassa, jos kävelette ohi!

 

Aloitin viime viikolla myös uudessa työpaikassa ja olen tosi innoissani, mutta väsynyt, sillä uuden oppiminen on aina aika raskasta ja pää on pyörällä kaikesta muistettavasta. Samaan aikaan olen valmistellut näyttelyä, jonka avajaiset ovat torstaina, taiteiden yönä täällä Helsingissä. Kerron siitä lisää ihan pian!

 

 

Hoppua, hoppua siis, mutta kivaa ja hyvää sellaista.

9 thoughts on “Kiirettä ja uusia tuulia

  1. Sofie: Ihana kuulla, että jaat fiilikseni. 🙂 Toisaalta ihanaakin aloittaa syksy näin vauhdikkaasti. Kerron! Itseasiassa laitankin sulle heti kutsun… 😉

    Tiinakaisa: Kiitos ihanuus! ❤ Sen taulun nimi on muurahaispesä. 🙂

  2. Kylläpäs näyttää kauniille! Upeita maalauksia!

    Olen saanut tänään runsaasti inspiraatiota ja energiaa blogistasi! Ihanaa väri-iloittelua ja kaikinpuolin kauniita kuvia!

  3. Hei, hienoja uutisia! Täällä on myös hurahtanut elokuu aivan silmän räpäyksessä. Bloggailun ja blogisurffailun vakava puutostila kasvamassa. Täytyy kiriä takaisin normaalitahtiin. 🙂

  4. Kiki: Kiitos paljon! Saitpa mut hyvälle mielelle kivoilla sanoilla! 🙂 Täällä sataa tänään vettä ja taitaa tulla harmaa avajaisilta, mutta värienergiaa piisaa!

    Kaisa: Sama! En oo yhtään ehtiny blogeihin ja ihan nousee hiki pintaan, kun katsoo kuinka montasataa postausta lukematta. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s