Yhteen päivään mahtui monta hyvää asiaa

Hei te ihastuttavat! Teen poikkeuksen ja julkaisen ensimmäistä kertaa myös kännykkäkameralla räpsittyjä kuvia. Olen taas yhden numeron vanhempi ja ajattelin heittäytyä varsin villiksi ja olla välittämättä kuvien laadusta, saati muusta tajunnanvirrasta. Päätin eilen viettää juhlapäivääni tekemällä vain kivoja asioita. Heräsin aamulla joogaan, sillä olin kaivannut sitä jo pitkään. ( Nyt olen ihan jumissa ja tuntuu kuin hartioideni päällä istuisi elefantti. Mutta oli se sen arvoista. Kunhan harrastus taas jatkuisi. )

Joogan jälkeen päädyin herkuttelemaan aamupalan SIS. Delissä. Suosittelen lämpimästi, jos joskus kaipaatte aamupalapaikkaa Helsingin keskustasta. Rakastan SIS. Delin hummusta ja pestoa. Ja speltti(?)pannarijälkkäriä.

Aamiaisen jälkeen seuralaiseni ehdotti päiväleffaa ja päädyimme katsomaan To Rome With Loven. Tykkäsin! Mainio, sopivan kepeä syntymäpäiväelokuva, sanoisin. Kotimatkalla huomasin, että naapuritalon seinä oli puhjennut väriloistoon. Syksy, syksy, se on täällä nyt.

Illalla söimme ihanassa Kuurna-ravintolassa. En ollut käynyt koskaan aiemmin ja ihastuin ikihyviksi. Niin kaunis ja tunnelmallinen paikka ja ruoka oli todella hyvää. Menkää, menkää jos joskus on mahdollisuus!

Tänään päätimme vielä laiskotella sen verran, että nautimme sadepäivän aamiaisen Good Life Coffeessa. Niin hyvä kahvi, täydellinen leipä ja mainio sisustus. Asuisinpa vieressä, niin kävisin joka päivä, ainakin melkein!

Sataa, sataa ropisee. Taas on kohta viikonloppu. Päivät kuluvat nopeasti. Julkaisen tämän, vaikka melkein tekisi mieleni jättää luonnoksiin. En ole näköjään sittenkään ihan niin vapautuneella tuulella, että minua ei haittaisi tärähtäneet kuvat ja hyppelevä teksti. Nooh, antaa mennä!  Mitähän te olette puuhailleet?

Advertisements

22 thoughts on “Yhteen päivään mahtui monta hyvää asiaa

  1. On sulla ollut kiva päivä, juuri kuten synttäripäivän kuuluukin! Ja ei kuule mitään moitittavaa kuvissa.. Sitä vaan tulee liiankin kriittiseksi. Lisäsin itse just kuvia eiliseltä illalla: keltaisia ja hieman tärähtäneitä, mutta ehkä ne tuovat kontrastia ja ainakin ovat realistisia, heh. Nyt kun alkaa olla taas vuoden synkimmät valot kuvata, varsinkin iltapäivästä iltaan.. :/

    • Tiinakaisa, sun kässäkarkelokuvat oli mainioita! Tulipa salakavalasti taas tämä pimeä aika. Oon koittanut kuvailla kotona ja eihän siitä enää mitään tuu. Onneksi välillä oon valoisaan aikaan aamupäivisin kotona, niin silloin on napsittava kuvia varastoon…mutta joo, sovitaan että ne on tunnelmakuvia tästä lähtien! 😉

    • Kiitos! Päiväleffailu on ihan parasta ja tuplasti halvempaakin. Aika epätodellinen olo kun poistuu leffateatterista ja onkin koko päivä edessä… 🙂

    • Bella, ihana kuulla, että onnistuin ilahduttamaan suakin! Pitäisi pyrkiä siihen, että jokainen päivä olisi ainakin melkein yhtä kiva! Kuohuvaa ei ehkä kuitenkaan ihan jokaiselle päivälle. 🙂

  2. Hyvältä näyttää kännykkäkamera otoksetkin. Pieni huolittelemattomuus tekee joskus kuvista aidompia ja henkilökohtaisempia, kun kaikki ei ole aina niin siloiteltua.

    Ja myöhästyneet synttärionnittelut! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s